Leppävaarasta kumauttelua

Juha Hämäläisnen vakavasti selitti, että vihreät tuhoavat koko pääkaupunkiseudun. Kommenteissa oli vilkasta juttua. En tiedä oliko jätkä korkannut juttuja Vihdistä. Mutta koin loukkaantuvani hotkivan pomon heitoista vaikka en ole vihreä enkä tunne kovin paljoa vihreänuttuisia naisiakaan. Mutta kun muilla nousee bensan hinnat ja pian on kaarat harvassa, tankkaan ruhollani. Jos on pakollinen meno kuullaan mutinaa junassa. (Etenkin kun oli paha yskä ja moni nurkui passia.) En paiskaa roskaa sekajätteeseen. Mutta ei kiinnosta minua traktorin henssukuosikaan. Tai maita soijakarkki. Olenhan vain turvaton kynäilijä. En silti haluaisi vain dissata pukkia. Vaikka kuinka patut viritteli. Olenhan piirteikäs hullu jolla on sanan piiska hallussa.

Kun tallustelin pihoillani, näin hukkakaadon jos toisenkin. Kaupunkisuunnittelijat ovat kovia hakkaamaan puita. Talvella emme tule entiseen malliin näkemään ruskaa pakkasella. Luontoarvoja varmasti arvioidaan erilaisilla laskelmilla ja kunnan sovitteluelin on räknännyt sittemmin palaneelle kappelille pisteet. Mieluummin katsoisin kirvaa MIkkelissä, kuin Kampin pirinää. Muistelen että Leppävaarassa nähtiin kamala hukka, mutta Vermoon kun menee, on vain kanit polulla ja kaatunut pulu. Vähenevässä määrin edes hurmaava kimalainen. Ei näy tillin kukkia. Kurja on tallilla.

Mutta puisto-osasto asettelee kukkaa (joka on pilkullinen muratti) ja ajattelee, että asia hoituu sillä. Asia ei muutu vaikka saisi faksin Sellosta. Maalainen laittaa torttua pellolle, kun etelässä on harvassa kypsiä.Näin saa pihalleen likaisen piharampin. Vihreä antaa luvan kotkalle, ja siinä on poppari kusessa.

Tältä näyttää kun kokoomus päästetään taloja kokoomaan. Villisti kupataan koko rahalla. Hillitöntä kuppaamista. Silti, kun Hämäläinen kuhertaa töllillä, on tunnelma kuin kaivaisi napsua tuvalta kun ukkeli kilisyttää. Ymmärrän, että siinä ei sivareita kiitellä, mutta markkinavoimille tyhjä tila ei auta vektorin hemputuksessa. Ei kelpaa oikea vaja vaan kerrostalo. Kunnanhallitusta kiinnostaa verojen hoivaaminen. Tältä ei näytä kommunismi vaan kapitalismi. Sen näkee helposti koska kun taloja kootaan,  seinillä on maalia. Uusliberaalit puolueesta riippumatta vaan pinkkaavat rupliaan.

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu