Aikamme hyvikset ja pahikset

Katsoin, kuinka kerrostalon tasakaton korjauksia tehtiin helteessä – ei mitään laiskan hommaa. Sitten istuin parkkipaikalla odottaen vaimoa kaupasta, jossa on satoja metrejä hyllyjä täynnä tavaraa ja samalla näin pysäkillä hienot, uudet sähköautot  – kaikki tämä on tuotettu muutaman vuosikymmenen suunnittelun ja työn kautta.  Liputusta jokaiselle uurastuksesta!
Entä se elämän kääntöpuoli?  Luin lännen historiaa, vuosilta 91-77 eKr – intiaaneista, yhdestä kansan osasta, joka nautti ryöstämisestä, rosvouksesta, joiden sydän oli kiintynyt rikkauksiin, kultaan, hopeaan ja kalliisiin kiviin, mutta he pyrkivät saamaan niitä murhaamalla ja rosvoamalla, jotta heidän ei tarvitsisi tehdä niiden vuoksi työtä omin käsin. Niin, he olivat hyvin velttoa kansaa.  Viron presidentti kuvasi aikanaan suurta naapuriaan, sen olevan herrakansaa.  Tiesi, mitä sanoi – ja me näemme tänään monia muita aikamme pahiksia. Kuka sellaisia haluaa naapurikseen?
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Avioliitossa. Kolmen lapsen isä. Kaupunginvaltuutettu, lautamies, kutsuntalautakunnan jäsen. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu