Aina on ollut tappavia tauteja

Aina on ollut tappavia tauteja

Sanna Liisa ja Kalle Artturi avioituivat 1888.  Heille syntyi 1890-1892 tyttö ja kaksi poikaa.  Lapset kuolivat 1893 mennessä. Se riitti, pari muutti Amerikkaan. Näitä tarinoita on historiammekin täynnä.  Kuolinsyyt ovat kiinnostaneet ja kirjattu – ajan tiedon mukaan.  Mutta, miksi tänne on tultu kuolemanvaaraa kokemaan, pelkäämään mustanpuhuvaa sirppimiestä, hakemaan suojaa?
Meidän jälkikristillinen maailmamme, onnellisimmaksi kansaksi rankattu Suomikin, on suurelta osin unohtanut todellisen sivistyksensä. Tämä koskee enemmistöämme, sillä 1921 uskonnonvapauden jälkeen on tarjolle asetettu kymmenittäin erilaisia tuotteita – aivan kuin markettiemme runsautta pursuville hyllyillekin. Ongelmaksi on tullut, mitä sieltä valitsen? Joku valitsee, sitä mitä muutkin, trendikästä, mainostettua. Toiset katsovat vain hintaa. Jotkut jopa sitä, mikä on terveellistä, vaikka saattaa maksaakin enemmän, lukevat tarkasti, mitä kukin tuote sisältää, kokevat, että se maistuu ja kohentaa kuntoa.
Autuaita ovat he, joilla on totuuden tuntemisen nälkä ja jano – tuo kysyy nyt voimallisesti minulta ja sinulta, onko meillä oikeasti sitä?
0
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu