Alkaako liputuksia olemaan liikaa?

Viiriit, liput, banderollit liehuvat, nimilistat kiertävät, kuka kohta niistä selvän saa?  On valittava, minkä lipun alla kulkee, asia, jota arvostaa, jonka haluaa muille jakaa.  Nyt omani on tässä.  Suurin osa meistä seisoo Suomen lipun alla, niin minäkin.  Mutta, jossakin on nostettu kädet pystyyn, meno on päästetty käsistä?
Niputan ilmiöt, joista käytän sanaa koettelemukset.  Tuorein on rasismi. Vähänkin historiaa lukenut kauhistelee hakaristilipun alla marssineita massoja, holokoaustin kansanmurhaa. Eikä sirpin ja vasaran allakaan marssittu kohti ihanneyhteiskuntaa. Sienestäjä, joutuu erottelemaan syötävät ja myrkylliset, tappavat, toisistaan. Aikamme koukuttaa, joitakin sukupuolensa vaihtamiseen, ihan omin päin!  Toisia houkuttaa kehon haasteet, kuten liikasyömiseen, pornoon, pelihimoon, huumeisiin, äkkipikaisuuteen, vaalehteluun ja tuomitttaviin rikoksiiin, varasteluun, tappoihin jne.  Ei tällaisten tule saada liputuksia, vaan valistusta.  Keiltä, minulta, sinulta, vanhemmilta, koululta, koulutetuilta asiantuntijoilta.  On tarjottava parasta luettavaa, hyviä harrastuksia ja seuraa. Sitten jää jokaisen omalle vastuulle tehdä ikioma valintansa.  Huonoista valinnoista me kaikki joudumme kärsimään.
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Avioliitossa. Kolmen lapsen isä. Kaupunginvaltuutettu, lautamies, kutsuntalautakunnan jäsen. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu