Asiat riitelevät, eivät henkilöt

Asiat riitelevät, eivät henkilöt

Ylevää tekstiä. Melkein voi sanoa oikeasti näin toimivia ihimisiä pyhiksi, hyviksi esimerkeiksi. Tuollaisen luonteen omaavat, kasvatetut ja kasvaneet, ovat sävyisiä, vastakohtia ylpeille, jotka loukkaantuvat, katkeroituvat helposti, mahtailevat, määräilevät, etsivät vain asemaa, omaa etua, omaisuutta, ehkä koulutustakin, ylenkatsoen vaatimattomia lähimmäisiään.
Tämän päivän pyhämme käyttäytyvät vakaasti ja rauhallisesti, oikeasti kuuntelevat myös vähäisiä, joilla ei näytä olevan paljoakaan annettavaa.  Yksinkertaisesti, he ovat kehittäneet itsekuria, he pyrkivät tuottamaan viisaalla tavalla hyvää kaikille, ei vain itselleen ja lähipiirille.
Veri on vettä sakeampaa – sanonta kertoo, kuinka tieto, että oleme samaa sukua, velvoittaa siihen, ettei veljeä jätetä.  Aikoinaan kyläkunnat olivat tietoisia sukulaisuudesta toistensa kanssa, oli talkoohenkeä, kestettiin sekin, kun asiat riitelivät, toinen oli valkoisten puolella toinen punaisten, todellakin, monet ilman väkivaltaa.  Tänään se on sitä, että yksi on demari, toinen vihreä tai persu, tai mitä mieltä politiikasta tahansa.  Keskeistä on tukea heitä, jotka ovat rauhantekijöitä, sovittelevia, aikamme pyhiä, eivät täydellisiä, mutta parhaaseensa pyrkiviä.
0
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu