Budjetti puhuttaa

Pääministeri ja kaikki yhteisistä asioista vastaavat tietävät, miltä on tuntunut toimia koettelemusten keskellä. Hän, yhtenä monista, varoitti meitä länsimaana, tulevasta talouskriisistä. Pelkkä energiaomavaraisuus, talouden tasapaino, kun kriisi seuraa toistaan, ei riitä. Me arvostamme, puolustamme vapautta, yhteiskuntaa, jossa jokainen voi tehdä valintoja, etsiä paikkaansa, hyvää käytöstapaa, etsiä onneaan. Yleisesti ymmärretään, että jokaisella tulisi olla koti, paikka, joka täyttää perustarpeet, ainakin lämmön, turvan ja levon.  Ihanne on, että siellä elää oma perhe, elämän kumppanit, jotka oppivat palvelemaan toisiaan.
Yhteiskunta, pieni tai suuri tiimi, odottaa jokaiselta laadukasta palvelua. Kerron
esimerkin.  82 v. mies, kertoi näköongelmasta silmälääkärille, sai lähetteen harmaakaihileikkaukseen, pääsi upeaan keskussairaalaan 3 kk odotuksen jälkeen, jossa miellyttävä hoitaja otti vastaan, ohjasi paikalla ja 1/2 tunnin jälkeen 3 henkinen ryhmä, kirurgin johdolla, laittoi hänelle uudet mykiöt, keinolinssit silmiin.
Koko palvelu toteutui parissa tunnissa. Asiakas oli ja on riemullisen onnellinen saadusta yhteiskunnallisesta palveluksesta, kiitti ja antoi tilaa seuraavalle.  Tiimi sai omansa, aidon kiitoksen – ja ansaitun kuukausipalkan. Tämän elämäntavan tulee säilyä maassamme läpi ajan myllerrysten.
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Avioliitossa. Kolmen lapsen isä. Kaupunginvaltuutettu vuodesta 2008, oikeuden lautamies, kutsuntalautakunnan jäsen. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu