Etätyön haasteet

Kriisien aikana olemme astuneet monen mielenkiintoisen kysymyksen äärelle, mitä teemme kun meitä ei valvota?  Ei ole kellokortteja, pomoa läsnä, eikä muitakaan valvomassa, ollaanko edes työn ääressä ja montako tehollista tuntia.  Itse asiassa me kaikki, työttömätkin, koti-isät, -äidit, vapaaehtois projekteissa olevat olemme samassa tilanteessa, miten aikani käytän, tuhlaanko sitä, olenko laiska, aikaansaamatton?
Ei voi kukaan tuntea hyvää oloa ellei ole uuttera, pyri tekemään jotakin hyvää ja laadukasta.  Meillä on valta käsissämme, mihin aikamme kulutamme nyt, tänä päivänä? Tämä koskee kaikkia. Teemme tiliä tekemisistämme.  Painostusta jokainen kokee, mutta me valitsemme ja vastaamme.  Opetus, jonka olen saanut, on – pidä päiväkirjaa.  Kun aloittaa toteuttaa päivän suunnitelmaa, on hyvä ajatella kuten anglikaani David Pawson: ” Me otamme Herran mukaan ja illalla sanomme, me teimme sen yhdessä”.  On vaikea valehdella päiväkirjassaan.  Elämänkerrat voivat olla sepitettyjä, kaunisteltuja, päiväkirjamme ei.
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Avioliitossa. Kolmen lapsen isä. Kaupunginvaltuutettu vuodesta 2008, oikeuden lautamies, kutsuntalautakunnan jäsen. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu