Hyvän tekeminen lämmittää

Tapasin herrasmiehen, joka nosti hattua nähdessään lastenvaunuja työntävän vanhemman.  Mikä oivallus! Tuo mies osasi kohdistaa arvostuksensa vapaaehtoistyön yhdelle muodolle, vanhemmuudelle. Pidämme itsestään selvyyksinä  lukemattomia toisiltamme saamiamme palveluksia ja sorrumme nostamaan esille vain epäkohtia, puutteita, vaivoja, työttömyyttä, rahattomuutta.  Ei paraskaan järjestelmä toimi, ellei jokainen jäsen tee omaa osuuttaan, mihin on eväitä annettu ja ideoita tarjottu.
Lista mahdollisuuksista tehdä vapaaehtoistyötä yllättää.  Aloitetaan vaikka kodista, sitten jutustelusta naapureiden kanssa, työ- ja liikuntapaikolla, palveluksista lukuisissa vapaaehtoisjärjestöissä.  Kansainvälistä palvelua toteuttavat lukuisat hankkeet, kuten JustServe – Nyt auttamaan liike. Laitetaan itse kukin syyskalenteriin jotakin epäitsekästä, se lämmittää mieltä, kun sitten oikeasti toteutamme sen.
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Avioliitossa. Kolmen lapsen isä. Kaupunginvaltuutettu, lautamies, kutsuntalautakunnan jäsen. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu