Ketkä keskustelivatkaan, kuka heistä on suurin?

No, tietysti ne 12, jotka valittiin apostoleiksi noin v 32 jkr.   Silloin istuttiin alas ja saatiin opetus:  Se joka on suurin, hänen tulee olla kaikkien palvelija. Alkukirkolla oli heti oikea hallintojärjestys – mihin se katosi ja miksi?
Taidettiin pian unohtaa tuo opetus, ettei tule tavoitella palvontaa, saada istua ”päättävissä pöydissä”, hyvillä palkoilla, vaan järjestää kaikki yhteistyöhön, hyvien hankkeiden toteuttamiseksi.  Kun tälläista tapahtuu: perheissä, työpaikoilla, seuroissa, kunnissa, maassamme, EU:ssa ja maailmassa, silloin saa itse kukin kiittää hyvistä ajoista, joita voimme yksilöinä kokea. Useimmat meistä osaavat valita oikeita henkilöitä johtoon, kuten nytkin on tapahtunut maassamme ja EU:ssa, vaalien kautta.  Odotamme huolestuneina, kuka tulee USA:n presidentiksi? Paremminkin tulee kysyä, osaako kansa siellä tehdä hyviä valintoja painostuksen ilmapiissä?  Entä me jatkossa täällä,  mitä, keitä me, joka arki ja pyhä valitsemme?
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Avioliitossa. Kolmen lapsen isä. Kaupunginvaltuutettu, lautamies, kutsuntalautakunnan jäsen. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu