Kiitos kiekkosankareillemme

Kiitos kiekkosankareillemme
MM-kulta maistui heille, ja meille miljoonille otteluita seuranneille. On vaikea löytää joukolla ajallisesti aidompaa riemua, kun voittaa reilun, mutta kovan taistelun jälkeen kaikki vastustajat. Ihanaa, ihanaa!  Taas tavataan vuoden päästä, treenit jatkuvat.  Ollaan jalat maassa, koska kukaan ei ole voittamaton. Muillakin on oma vuoronsa, jos kovemmin harjoittelevat – ja ovat onnekkaita, lahjakkaita.
On vain yksi voittamaton mestari, joka varoitti, ettei tule asettaa toista lihaa toisen edelle.  Miksi?  Koska olemme epätäydellisiä. Virheitä tekevät muutkin kuin assadit, putinit. Anteeksiantamatonta on vain sellainen ettei tunnusta eikä korjaa. Pysyvä, pinttynyt valehtelu, puolustelu, selittely kaikki muiden syyksi on huolestuttavaa. Ja sitä on ajassamme.  Viisas ja hyvä kasvattaja, isä ja äiti, he tietävät, että jälkikasvu-sanakin tarkoittaa kokemusten kautta saatua jatkuvaa oppimista. Millaisiksi? Sellaisiksi kuin he itse ovat  ”aikuisiksi”.  Hymyilyttääkö?  Yritetään etsiä ja tulla Aikuisiksi. Sitten vasta kaikki oikeasti tuuletetaan.
0
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu