Kuinka erottaa väärä oikeasta?

Kuinka erottaa väärä oikeasta?
Siinäpä haaste! Elämänkatsomuksen-asuinpaikan-koulutuksen-työn-aviopuolison-puolueen-harrastuksen valitseminen on tätä elämää. Mihin rahat, ääneni, aikani laitan?  Meillä on sama pää kesät talvet, tosiasia, josta on vain ponnistettava kohti päätöksiämme hyvinkin vaikeissa valintatilanteissa. Ajattele nyt kardiologia vaikean sydänleikkkauksen edessä tai valtiojohtoa kriisin aikana. On pitänyt valvoa öitäkin, pähkäillä, kerätä faktoja, sovitella. Ja rapatessa roiskuu, virheitäkin tehdään. Katson ja ihailen annettua työmäärää, että minullakin on auto, joka palvelee. Mikä kehittelyn tulos! Jokaisen pitää ponnistella päivä kerrallaan ja uskoa, että työ aina palkitaan.
Eräs kirjoitti, kuinka kassalla silmä osui seteliin, jossa oli kirkkaampi väritys, ja kuvakin, se näytti epätarkalta, muuten ihan ok. Se todettiin taitavaksi väärennökseksi. Kuinka hän erotti, kun toiset laittovat väärän rahan vain kiertämään? Hän vertasi sitä tuntemaansa oikeaan! Päivi Räsänen taisi tehdä Mestarinsa tavalla, joka suuren vääristelijän edessä vastasi – kirjoitettu on! Päivi tunsi kirjotuksia. Entä miten me muut? Kunnallispoltiikassa on taas tärkeää osata kuunnella, poimia, rohkeasti toteuttaa parhaat ideat yhdessä. Jätetään erimielisyydet kypsymään ”vihreän veran alle.”
+1
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu