Laitetaanko yhteinen katto velkaantumiselle?
Ensin koetaan jokin katastrofi: sota, epidemia, huumehyökkäys, katovuosi, etupiirien riiita, pankkikriisi, sitten neuvotaan – tämä riittää, tehdään, vaalikaudet ylittävä sopimus, kuten nyt ehdotettua 60 % velkakattoa. Mutta, kun maailma muuttuu koko ajan. Kuka tietää, missä tilanteessa eletään 2040? Toiseksi, voidaanko luottaa tuleviin päättäjiin? Ylipäätään, ovatko tulevat äänestäjät luotettavia, valitaanko parhaat kyvyt? Monet nuoret Ruotsissakaan eivät luota enää demokratiaan. Kaikenlainen valheen levitys heittää ihmisiä laidasta laitaan. Itse kannustan liittosopimusten tekoon, alkaen aviosopimuksesta aina sopimuksiin kansainvälisestikin, mutta tulee varautua siihen, että, eri syistä, luottamus järkkyy, sopimuksia ei alkuunkaan haluttu pitää tai houkutus niiden rikkomiseen käy jonkun osapuolen mielestä ylivoimaiseksi – ja riidellään, ajaudutaan erilleen. Tätä historia on täynnä. Aika, se karsii luotettavat epäluotettavista.
Terveitä periaatteita, jotka vain pitäisi saada käytäntöön.
Voitaisiin aloittaa helposta päästä ja tehdä avioehtosopimus pakolliseksi.
Saksassa on jo pitkään kärsitty siitä, etteivät nuoret miehet suostu naimisiin, koska avioerossa heidät pumpataan kuiviin varoistaan.
Baijerissa on ongelma suurin. Eronneella vaimolla on oikeus säilyttää totuttu elintasonsa ja sen maksaa mies. Samoin lapsensa elinkulut joutuu maksamaan koko heidän opiskelunsa loppuun, jos nuori on yliopistossa.
Ilmoita asiaton viesti
Düsseldorfin taulukko on käytössä koko Saksassa.
Ilmoita asiaton viesti
Ensin koetaan jokin katastrofi: sota, epidemia, huumehyökkäys,
————————————-
Ihan mielenkiinnosta kysäisen, että mitä tuo ”huumehyökkäys” oikein tarkoittaa?
Ilmoita asiaton viesti
USA:lla on velkakatto…
Se vain on irtonainen ja sitä nostetaan aina tarpeen mukaan…
Ilmoita asiaton viesti