Mänttä-Vilppulan hätä

4 kuollutta huumeisiin pienehkössä yhteisössä, se havahduttaa.  Nukutaanko meillä?  Kirjailija Aidon Wilson Tozer kirjoitti: ”Itsetyytyväisyys on kaiken kasvun tappava vihollinen”.  Kasvu on nyt jäänyt mainituilla nuorilla kesken.  Eivät he ole olleet itsetyytyväisiä itse, vaan ympäristö, se ei ole antanut tukea, eväitä, kannustusta eikä tietoa jokaisen nuoren mahdollisuuksista, arvosta.  Ympäristöllä on ollut puutteellinen tieto elämän tarkoituksesta.
Nyt puhun suoraan.  Elämä on pyhää.  Jollemme olisi saaneet syntyä tänne, me olisimme jääneet vaille kokemuksia elää kehossamme, sen kanssa ja oppia hallitsemaan sitä.  Haasteita, houkutuksia, niitä riittää, mutta tänne ei ole tultu häviämään vaan voittamaan ne – ei yksin vaan yhdessä.  Onnellinen se lapsi ja nuori, jolla on tukiverkosto ja oppinut pitämään oman rukouksensakin.  On miljoonia kokemuksia kerrottavaksi siitä, ettemme ole yksin avaruudessa.  Jos olemme niin itsetyytyväisiä, että se riittää, mitä nyt jo muka tiedämme, niin meidän tulisi hävetä.
+1
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Avioliitossa, kahden lapsen isä. Psykiatrinen sairaanhoitaja, Tays Pitkäniemi, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Ehdolla eduskuntaan Pirkanmaalta 2023. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu