Mikä meitä riivaa?

On kumma, jollei tuota kysytä, kun vaalit siellä täällä päätyvät noin 50 vastan 50!
Joku tästä nyt tykkää – ja me kärsitään erimielisyyksistämme.  Yksituumaisuutta kun näyttää löytyvän vain jonkun brutaalisti hyökätessä, valehdellessa, hävittäessä, murhatessa, kun on pakko puolustautua yhteistä vihollista vastaan.  Väitän, ettei oikeita asiantuntioita ole kuultu.  On juostu mututuntumien perässä, ja se näkyy niin politiikassa kuin muualla, myös kunkin yksityiselämässä. Ollaan niin koukuttuneita.  Ollaan yhden asian uskovaisia.  Joku hokee sitä samaa ilmastoasiaa, eeuuta apuun, kelaa maksamaan kulut.  Pahinta, kun ollaan itse pahasti addiktoituneita, jollakin 7 riippuvuutta. On huumeidenkäyttäjiä, valehtelijoita, pahansuopia, epärehellisiä, hyväksikäyttäjiä, mielenvikaisia, eikä yhteiskunnalla ole heti eväitä auttaa.
Nyt on aika paneutua ymmärtämään erilaisia käsitteitä, joita on iät ajat esitetty yksilön ja yhteiskuntien tervehdyttämiseksi.  Lk 8:1-2. Maria Magdalenassa oli 7 paahaa henkeä, saastaisia sellaisia, jotka ajettiin pois.  Jollakin on tänään 7 addiktiota, riippuvuutta, mutta mistä löytyy apuun Parantaja, parantajat, mainitut 12 apostolia – heillä oli tuolloin eväät, ohjeet vapauttaa, tehdä oikeasti vapaiksi.  On taidettu hyvät neuvot sivuuttaa ja luottaa vain omiin luomuksiin.
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Avioliitossa. Kolmen lapsen isä. Kaupunginvaltuutettu, lautamies, kutsuntalautakunnan jäsen. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu