Mitä evääksi päättäjille, eli meille?

Mitä evääksi päättäjille, eli meille?
Silmäys Suomi-nimisen kansakunnan vaiheisiin.  Meitä oli 1500-luvun alussa noin 250 000, eli sukua ollaan keskenämme jo tuolta ajalta. Korpea on raivattu, isoja perheitä kasvatettu. On nälkävuosia 1695 – 1867 – 1918, ja sotia on koettu, kuten isonvihan aikoja 1700- luvun alussa, pikkuviha 1740 paikkeilla, 1808 Venäjä meidät valloitti, loput sodat ovat jo tutumpia. 1945 jälkeen on vaurastuttu kovan työn kautta, tukena läntisen maailman yhteistyö, vapaa kaupankäynti, tekninen vallankumous, tieteen huikea edistyminen. Lyhyesti, meitähän on siunattu! Lapsia on syntynyt uusin oivalluksin, kyvyin ja ideoin. No, katsokaapa nyt älypuhelintanne. ledilamppujanne ym ym.
Mutta se moraalin kehitys! Sitä muslimit, monet idän miehet, ovat kauhistelleet. Perheinstituution mullistus on läntistä tarjontaa. On oltu 6 kertaakin aviossa! Mitä vahingontekoa jälkikasvulle!
Oikein presidenttimme sanoi Naton olevan – riittävin tiedossamme oleva – turvamme tae. Entä, jos se pettää – lähtee suuruuden hulluudessa, leikkimään tulella? Itse en luota yksin lihan käsivarteen.  Jatkaisin kaikkien rajojemme puolustamista – etenkin arvojen puolustamista, alkaen uskonnonvapaudesta, itsenäisestä, luovuttamattomasta päätösten tekemisestä, niin yksilöinä, perheinä, kuin kansakuntanakin. Tällainen kansa olisi tehokas pelote jokaiselle väkivaltaiselle – esimerkkejä löytyy, esim. Sveitsistä, mikä oli Hitlerin Saksallekin pelote, eikä ole sotinut vuoden 1499 jälkeen.
0
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu