Mitä vielä puuttuu, kun on kaikkea?

Näin ajattelee Mäki-Matin asiakas, joka muistelee lähikaupassa käyntiä 1940 -luvulla. Hyllyissä oli vain ruisleipiä, lattialla tonkka, josta sai kipolla maitoa omaan astiaan. Usein tuokin oli merkitty ruutuvihkoon velaksi. Omat perunat ja torin silakat pantiin uuniin melkein joka päivä. Onneksi oli koulussa jopa mannavelliä. Ennätys: 7 emalikupillista yhdellä aterialla! Vähän tällaista on Ukrainassa nyt. Heillä toimii edellee korruptio, meillä tuolloin oli mustan pörssin kauppaa. Maalta sai voitakin, mutta sakotettiin. Mutta se onni, Se yhä viipyy!
Täytyy jotakin ymmärtää sanasta pyhä, sekin isolla kirjaimella.  Kun kaikki, yksityiskohdat, on ratkaistu ihmisten välisessä kanssakäymisessä, tullaan tilaan, jossa kukaan ei haluakaan tehdä mitää väärää, pahaa, ei itselle eikä toisille. Silloin ollaan pyhiä, kuten Hän, joka on Pyhä. Ei sellaista esimerkkiä, valmennusta ole saatu ainakaan historiamme kertomalta pappisvallalta, miekkalähetyseltä, uskon, aatteen sotien ja riitojen, eripuraisuuden kautta.
Eikä se tulee miljoonien vuosien vaatiman kehitysprosessi kautta, kuten uskotellaan. Todellin prosessi kutsuu, etenkin nuoriamme, heistä moni omaa kyvyn, lahja ymmärtää, kun ohjelmaa opetetaan, kuinka tulla pyhiksi, oikeasti itse onnellisiksi ja myös toisetkin tällä rakkaalla planeetallamme.
+2
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu