Mummon kiikkustuoli ei ole myynnissä

Mummon kiikkustuoli ei ole myynnissä

On periaatteita, asioita, joskus tavaraakin, mikä on niin arvokasta, rakasta, pyhää, ettei se ole millään rahasummalla, tai etuudella ostettavissa.

Onko sellaisia yksilöitä ollut ja löytyykö heitä tänään, joilla on arvoja, periaatteita, jotka ovat lahjomattomia, jotka eivät mielistele ketään, katso vain gallupeja, enemmistön suosiota. Puolueloikkareitakin on ollut nimiä mainitsematta ihan riittävästi. 

Vastaan, onneksi on. Heitä on syytä ihailla, ihmetellä ja jopa äänestää. Kirjoista löytyy Aabraham, Daniel, Job, Mooses, kuninkaat Benjamin, Moosia, ehkä Jeesuksen jälkeenkin sellaiset kuin esikristityt, apostolit, muut marttyyrit, myöhemmin Luther, Calvin. Poliitikkojakin on, Gandhi, Churchill, Paasikivi, – Pesonen, viime mainittua ei saatu luopumaan itsenäisyytemme asiasta. He ovat olleet oikeita menestyjiä, maailman voittaneita. Ehkä itse kunkin tulisi nyt tarkasti miettiä, kuinka luotettava, sanansa pitävä, uskollinen itse on perheessään, työpaikalla, kuntalaisena, suomalaisena – ja ketä tulee tukea, äänestää!

Itsensä voittaminen on elämän tarkoitus. Jollei ole oikealla tavalla nöyrä, maailman melskeiden keskellä sisäistä ääntään tarkasti kuunteleva, liittojaan pitävä, sikäli kun on sellaisia tehnyt, niin huomaa pian tulleensa manipuloiduksi, ostetuksi, periaatteensa, puolueensa, maansa myyneeksi. 

+1
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu