Natoon tai ei, entä sitten

Natoon tai ei, entä sitten

Taas on aika katsoa kristallipalloon, koska ”asiantuntijat” eivät näe viikkoa, kahta pitempään miten Ukrainassakin käy. Mikä on sinun tai minun tietolähde? Onko se vain oma pääsi tai uskomuksesi – ja kuka sitä rakentelee? – Jatkosodassamme rintama kulki erään mökkiläisen kohdalla, ammuskeltiin molemmin puolin, mutta taloon jäänyt pappa se vain kantoi elikoilleen apetta, aivan kuin sanoakseen, mitä te pojat siinä räiskitte.

Elämä jatkuu, kellä jatkuneekaan, sotimisista huolimatta. Mutta kova on yritys päästä päättäviin pöytiin – aivan kuin mukillinen määrä yksilön tietoa, ymmärrystä, taitoa liitettynä toisten mukillisiin riittäisi, kun sitä, rationalismia, tarvitaan merellinen määrä.  Rajaton määrä ongelmia odottaa jatkossa ratkaisua, ratkaisijaa.
On monia innoitettuja johtajia, joita demokratiassa tuemme ja kunnioitamme, mutta luotan viimekädessä itse Häneen, joka loi tämän planeetan. Aika älykäs, voimallinen, idearikas!  Menneisyys ja tulevaisuus on jonkun hallinnassa – osa siitä on kirjattu ylöskin, kuinkas luemme?
0
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu