Orvolla oli 24 kysymystä. Mikä puuttui?

Kuulin kuinka eräs ukrainalainen pakolainen maassamme avoimesti anoi Suomelle jatkossakin vaurautta ja rauhaa, mitä heillä itsellään ei ole, vaikka sitä toki kovasti – eikä ihme – kaipaavat.  Maassamme monet ovat perillä siitä, miksi tietyt maat, etenkin niiden johtajat, haluavat tuhota länsimaisen kulttuurin, demokraattisen valtiomuodon, jota me osaltamme täällä edustamme niin hyvässä kuin pahassa.  Eräskin perheenäiti ihmetteli, ettei täällä nosteta esille itäisen naapurimme ja lähi-idän julistamia perusteita hyökätä brutaalisesti länttä vastaan. He ovat omien hyökkäystensä perusteiksi tuoneet esille länsimaisen elämäntavan rappion: valtapolitiikan, rahavallan, huumeiden käytön, perhe-elämän rikkoutumiset, heikon syntyvyyden, monet riidat keskuudessamme, uskontojen pilkkaamiset, syrjinnät.  Lista on pitkä.  Jopa yhdessä teoksessa on mainittu yli 60!
Meillä on täällä hyviä projekteja, viimeisenä roskienkeruu.  Nyt tulisi rohkaista jokaista osallistumaan niihin ja sitä tietä siivoamaan myös omia ajatuksiaan, elämäntapaansa,  Väitän, että vaurautemme ja rauhamme säilyminen jatkossa riippuu niiden kansalaisten määrästä, jotka omissa valinnoissaan näyttävät esimerkkiä korkeasta moraalista.
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Avioliitossa, kaksi lasta ja kolmatta lasta odotellaan syntyväksi. Sairaanhoitaja. Neljäs kausi kaupunginvaltuutettuna. Komas kausi käräjäoikeuden lautamiehenä. Kutsuntalautakunnan jäsen. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu