Palovaroittimeni soi

Se kertoo, ettei savua ilman tulta.  Luotettava varoitin on kaikilla ja toimii, kun se pidetään kunnossa. Kaikilla se normaalisti alkaa toimia 8 vuoden jälkeen, jolloin alamme olla vastuullisia valinnostamme.  Palovaroitin on viritetty savulle muttei äänille.  Mutta sisäinen ääni varoittaa kaikesta, mikä uhkaa kehitystä kohti oikeaa vapautta, kasvua ja onnea.  Orjuuttavia ovat kaikki kehon houkutukset riippuvuuksiin: laiskuuteen, kohtuuttomuuteen, valehteluun, selittelyyn, äänekkäiden mielipiteiden nielemiseen totuuksina, ei tippa tapa – tyyliin.
Väärästä valinnasta aina seuraa krapula, pahoinvointi, oksentelu. Tietenkin virheistä tulee ottaa oppia ja kääntyä!  On heitettävä niin tupakat, huumeet, kaljat, liiat karkit, silmien himot kauaksi.  On syytä nöyrtyä, hakea apua, tukea ystäviltä, yhteiskunnalta ja ylhäältä.  Nämä asiat mielessä tarkastelen erittäin kriittisesti paheiden paapomista, jota edustaa kaikenlainen liiallinen salliminen, yhteiskunnan varojen, holhouksen lisääminen.  Enemmän tulee rohkaista jokaista oman vastuunkannon vahvistamiseen.
+1
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu