Pian on omenien aika

Pian on omenien aika
Muutama vuosikymmen sitten maistoin vanhempien tuomaa sveitsiläistä Appelsaftia, tuorepuristettua omenamehua, ja tykästyin tuotteeseen heti, sen täyteliäiseen makuun. Tuo kokemus osaltaan innosti istuttamaan joitakin uusia omenalajikkeita vanhojen lisäksi. Ja jälleen kesä on antamassa antiaan. Avuksi omenien hyödyntämiseen ovat tulleet mehupuristimet, -puristamot, purkit ja pakastimet.
Toinen pysyvästi mieleen jäänyt kokemus liittyi noin 20 v ikäisen poikamiehen puheeseen, kun hän asetti korokkeelle eteemme kaksi saman kokoista ja näköistä omenaa, ja sitten kysyi, kumman omenan te ottaisitte, toista on joku jo ehtinyt haukata ja toinen on koskematon? Olipa hyvä, ajankohtainen, omaperäinen, harkittu kannanotto sukupuolielämään ennen avioliittoa. Heitä on, jotka erottuvat valtavirrasta, hiljaisia, lahjomattomia, periaatteistaan kiinni pitäviä – ja loppupelissä oikeasti elämässään onnistuneita.
0
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Nokialla, käräjäoikeuden lautamies. Harrastukset kalastus, metsästys, koirat sekä uinti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu