Pienet teotkin huomataan

Keitä ovat maan hiljaiset, joista opimme eniten? Eivät he pidä itsestään melua.  He ovat kuitenkin suuria vaikuttajia. He ovat mielenrauhan rakentajia.  Heitä löytyy läheltä jokaista meitä.
Kaksi tositapahtumaa nousi opikseni.  Lähisukulainen, sairaanhoitaja hänkin, kertoi, kuinka osastolle tuli nuorempi mieshoitaja.  Hänen tuli hoitaa eräs vuoro, jossa kokenut sukulaiseni oli mukana. Vuoron aikana ilmeni, että apua tarvitsivat niin potilaat kuin hoitajakin, joka sai sitä vanhemmalta.  Mitä seurasi?  Sairaalan johto oli palkinnut korotuksella nuorta miestä – vanhaa ei millään, ei edes kiitosta saanut.  Menikö, meneekö elämässä kaikki oikein?
Toinen, 5-8 vuotiaiden erityisopettaja, kertoo.  Monilta oppilailta puuttuu motorisia taitoa.  He eivät osaa edes solmia kenkiensä nauhoja. Satoja kertoja opettajan piti kumartua ja solmia oppilaidensa kengännauhat.  Kun hän turhautui tuohon lasten avuttomuuteen, silloin mieleen tuli suuri henkilö, joka polvistui ja pesi seuraajiensa 12. jalat.  Opettajan mielenrauha palautui.
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Avioliitossa, kaksi lasta ja kolmatta lasta odotellaan syntyväksi. Sairaanhoitaja. Neljäs kausi kaupunginvaltuutettuna. Komas kausi käräjäoikeuden lautamiehenä. Kutsuntalautakunnan jäsen. Ehdolla eduskuntaan Pirkanmaalta 2023. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu