Tämän päivän leskenrovot

On kummasteltu, kun köyhiltä otetaan ja varakkaille annetaan.  Aina on kerätty veroja, milloin sotimiseen, milloin vallanpitäjien loistoon.  Kyllä meillä sanotaan, että säästetään pitkällä tähtäimellä hyvinvointivaltion ylläpitämiseen, tulonjakoon, tuloerojen kaventamiseen ja yhteisiin, hyödyllisiin hankkeisiin.  Entä kun oikeudenmukaisuus ei näytä aina toteutuvan?  Jotkut jopa haluaisivat antaa enemmänkin omastaan, rakastavat veroja, johon U.K.Kekkonen aikoinaan kehotti. Leskikin antoi keräykseen enemmän kuin muut.
Entä tänään?  Kysyttiin ystävältä, jolla oli taloudellisia vaikeuksia, miten on selvinnyt?  Kyynel silmässä hän kertoi saaneensa paastouhrikeräyksestä. Jotkut olivat jättäneet kaksi päivän ateriaa syömättä, ja säästyneillä varoilla oli autettu vaikeuksiin joutunutta lähimmäistä.  Nerokasta.  Köyhinkin voi sellaiseen osallistua, jos tahtoo, eikä teko maksa mitään – vaatii toki itsehillintää, kehon hyväksi usein sekin.
TuomoIsokangas
Perussuomalaiset Nokia

Avioliitossa. Kolmen lapsen isä. Kaupunginvaltuutettu, lautamies, kutsuntalautakunnan jäsen. Vapaa-ajalla harrastuksia Suomen kauniissa luonnossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu