Haaviston seksuaalisuus: Yle manipuloi tänään härskisti äänestäjiä

Yle ohjaa äänestäjiä tekemään heille mieluisan ratkaisun. Radiokanavat Yle yksi ja Yle puhe ovat tänään 8.2.2024 koko päivän vyöryttäneet uutisissa, ajankohtaiskeskusteluissa sekä viihdetoimittajien suulla, että seksuaalivähemmistöiset valtakunnanjohtajat eivät ole poikkeus. Ylen verkkomedia aloitti äänestäjien manipuloinnin heti aamusta ennen kuin gallupit ilmestyivät

Uutisissa viitataan niin Latvian presidenttiin kuin Ranskan pääministeriin. Ylen uutisointi on tarkoituksenhakuista ja onneksi järkevä kansalainen näkee manipulointiyrityksen lävitse.

Näin Yle luo virheellistä uutisointia

Uutisointi on avoimen virheellistä. Uutisessa ei kerrota, että lähes kaikki valtionjohtajat, joilla on valtavirrasta poikkeava vietti, eivät ole kansan valitsemia. Uutisessa viitataan konservatiivisiin valtioihin, jotka olisivat ikään kuin edistyksellisistä syistä valinneet seksuaalivähemmistöisen johtajan.

Tässä listaus uutisissa olevista henkilöistä ja miten he ovat valtaan päässeet.

Latvian Presidentin Edgars Rinkevicsin (2023 -) valitsivat lainsäätäjät. Ranskan pääministerin Gabriel Attalin (2024 -) nimitti presidentti Emmanuel Macron. Irlannin pääministeri Leo Varadkar (2022 -) valittiin puolueen sisäisellä vaalilla virkaansa ja Belgian pääministeri Elio Di Rupo (2011–2014) nousi virkaansa kuninkaan nimittämänä. San Marinon Paolo Rondellin (20022) valitsivat päämiehekseen suur- ja yleisneuvosto. Saksan ulkoministeri Guido Westerwelle (2009–2011) valittiin virkaansa Angela Merkelin nimittämänä ja Belgian varapääministeri Petra De Sutter pääministerin toimesta.

Ana Brnabić Serbian pääministeri valittiin vuonna 2017 tehtäväänsä hallituksen valitsemana. Suoraan kansanvalitsemana seksuaalivähemmistöisenä johtajana on ollut Islannin Johanna Sigurdardottir (2009–2013)

Miten kansa todellisuudessa äänestäisi Ranskassa, Irlannissa, San Marinossa ja Belgiassa, jos ehdolla olisi valtionpäämieheksi avoimesti seksuaalisuuttaan liputtava henkilö?

Tässä syy miksi Haavisto ei riko lasikattoa

En epäile, etteikö lasikatto rikkoutuisi Suomessa tulevaisuudessa, mutta näissä vaaleissa se ei ainakaan vielä tapahdu.

Siihen on olemassa yksinkertainen syy: Pekka Haaviston uskottavuus ei ole riittävällä tasolla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu