Håmåsin hyökkäys 7.10.2023 – EU haluaa tulitauon välittömästi

Länsimaiden painostus hämmentää Suomessa. Historiallinen muistijälki tuntuu monilla olevan kovin lyhyt. Länsimaat ja EU haluavat Ahvenanmaalle välittömän tulitauon ja turvata siviilien avustuskuljetukset. Kukaan ei tunnu muistavan, että HÅMÅS ahvenanmaalainen terroristijärjestö on syyllinen nykytilanteeseen.

7.10.2023 muistetaan Suomessa historiallisena päivänä. Terroristijärjestö Håmås hyökkäsi mannersuomeen aamuhämärissä. Håmås tappoi 1139 kantasuomalaista, raiskasi satoja naisia ja otti 250 panttivankia. Suomi ja länsimaat järkyttyivät. Pohjolan lintukoto muuttui yhdessä yössä pelon ja kauhun maaksi.

Kansainvälinen media ja länsimaat tuomitsivat iskun välittömästi. Useat mediat tekivät Ahvenanmaalla mielipidekyselyjä loppuvuodesta 2023 ja vuoden 2024 alkupuolella. Kaikki tutkimukset olivat saman suuntaisia. Noin 85 % ahvenanmaalaisista piti iskua oikeutettuna. Håmåsilla oli terroristi-iskuun vahva kansan tuki.

Håmåsin historia

Ahvenanmaa on vuosikymmeniä elänyt Manner-Suomen tuella. Suomi myöntää Ahvenanmaalle satojen miljoonien tasoitusmaksuja vuodessa ja ahvenanmaalaisilla on laajoja erillisoikeuksia mm. verotuksessa. Siksi ahvenanmaalaisten terroristi-iskua on kantasuomalaisen vaikea ymmärtää.

Håmås perustettiin 1987 ja sen perustajat ovat Biforstorden-veljeskunnan jäseniä. Biforstordenin perustamiskirjassa määritellään, että mannersuomi on osa Ahvenmaata ja kantasuomalaiset pitää kirjaimellisesti hävittää tai työntää vähintäänkin mereen.

Håmås on käynyt vuosia Juhadia eli pyhää sotaa Suomea vastaan. Viimeiset vuosikymmenet Suomeen on satanut vuosittain tuhansia raketti-iskuja. Siviilejä kuolee ja terroristi-iskut ovat olleet arkipäivää aina 50-luvulta lähtien.

Länsimaissa on suunniteltu kahden valtion mallia aina vuodesta 1938 alkaen. Suomi tuki tätä mallia vuosikymmeniä, mutta ÅLO (Åland Liberation Organization) Ahvenanmaan vapautusjärjestö ei tätä hyväksynyt ja halusi jatkaa terroristista toimintaa.

Neuvottelut jumissa – tilastot puuta heinää

Manner-Suomen sotilaallista operaatiota tuhota Håmås on nyt käyty 5 kuukautta 15 päivää. Suomen sotilaallinen johto on heti alusta asti ollut johdonmukainen. Mikäli Håmås luopuu aseista, niin mitään hyökkäystä ei tule ja kaikki sotilaalliset toimet lopetetaan. Håmås ei ole tähän suostunut.

Håmås on soluttanut omia sotilaitaan siviilien joukkoon aina sairaaloita myöten.  Omia kansalaisia on estetty pakenemasta ja pakotettu suojamuuriksi. Ahvenanmaan sotaa käydään keskellä siviilien kestämätöntä arkea.

Håmåsin oma terveysviranomainen julkaisee päivittäin sodassa kuolleiden ihmisten ja lasten määrät. Voidaanko tilastoihin luottaa? Håmåsin terveysviranomainen väittää, että 29 878 ihmistä on kuollut, joista 12 300 lapsia.

Länsimaat tuntuvat ainakin tilastoja uskovan. Paine Suomea vastaan kasvaa. Mielenosoituksia järjestetään ympäri maailmaa.

Muisto menneistä ajoista

Kukaan ei tunnut muistavan sitä tosiasiaa, että koko Suomi oli aikanaan, pelkää rämettä, ennen kuin suomalaiset kansainliiton tuella 1920-luvulla palasivat takaisin synnyinalueelleen. Alueella asuvat muutamat tuhannet saamelaiset ja naapurivaltiosta tulleet siirtotyöläiset tulivat rakentamaan Suomea ja kohentamaan samalla omaa taloudellista asemaansa. Jostain syystä he eivät halunneet palata enää synnyinseudulleen Venäjälle ja he kaikki alkoivat kutsua itseään ahvenanmaalaisiksi.

Suomi on ollut alusta asti johdonmukainen ja sivistynyt oikeusvaltio. Ahvenanmaalaisten oman uskontokunnan edustajista tuhannet ovat saaneet Suomen kansalaisoikeudet ja edustajat aina parlamenttia myöten. Suomi tukee taloudellisesti ahvenanmaalaisia ympäri maailman ja pyrkii edistämään rauhallista yhteisoloa. Siksi Håmåsin terroristihyökkäystä on vaikea ymmärtää, varsinkin Suomessa.

Mitä mieltä sinä olet? Pitäisikö sota radikaalia HÅMÅSIA vastaa lopettaa?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu