JSN – Purraa saa maalittaa jatkossakin

JSN eli julkisen sanan neuvoston päätös valtiovarainministeri Riikka Purran kantelusta oli odotetun mukainen. Valtakunnalliset mediat voivat jatkossa leikata poliitikon (lue Perussuomalaisten poliitikkojen) sanomisista, kirjoittamista kirjoista, blogikirjoituksista, mielipidekirjoituksista irti lauseita asiayhteydestä ilman mitään vastuuta. Itse asiassa asiayhteydestä irrotettu viestintä on vastoin hyvää journalistista tapaa.

JSN:n vastauksen voit lukea tästä linkistä.

https://jsn.fi/paatos/9281-ul-24/

JSN on vitsi

JSN on suomalaisten tiedotusvälineiden omistama elin.  Neuvoston jäsenet ovat vahvasti sosialisteja tai entisiä kommunisteja modernilla liberaalilla arvopohjalla höystettynä. Sanoman ja Ylen entiset toimittajat ovat vahvasti vallankahvassa. Mahtuu mukaan jokunen valtiollisen koululaitoksen käynyt pölyttynyt tutkijakin.

JSN:n päätöksistä ei pidä vetää merkittäviä johtopäätöksiä. Oikeiston ja konservatiivisten kansalaisten pitäisikin pidättäytyä olla valittamatta perin yksipuolisen aatteen omaavaan järjestöön.

Suomalainen mediakenttä ja sananvapaus voi huonosti niin kauan, ennen kuin maahamme saadaan konservatiivinen valtakunnallinen mediayhtiö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu