Oman maan kansanmurha tutkimatta!

90-luvun laman pankkioikeudenkäynneissä Presidentti Mauno Koivisto ohjeisti tuomioistuimia ja oikeuslaitosta käymään pankkioikeudenkäynnit pankkien hyväksi. Tämä aiheutti suoraan 30-40 000 yrityksen kaatumisen ja 10-15 000 itsemurhaa. Menetimme yhden yrittäjäsukupolven ja useat lapset jäivät kokonaan orvoiksi tai ilman toista vanhempaa.

Koivisto puuttui siis itsenäisen ja riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan poliittisella ohjauksella, ja aiheutti tällä toiminnallaan tuhansien ihmisten itsemurhaan ajautumisen. Ei ole eroa laittaako valtio kansalaisensa syyttöminä seinää vasten ammuttaviksi, vai ajaako muuten laittomilla toimillaan kansalaiset itsemurhaan, viemällä laittomasti omaisuuden ja estäen näin ihmisiltä oman elämänsä rakentamisen.

Koska asiasta on olemassa pitävät todisteet ja Koivisto on vielä hengissä, pitäisi asiat tutkia ja laittaa Koivisto syytteeseen kansanmurhasta!

Kirjoitin muutama päivä sitten vastaavan kirjoituksen Suomi24 palstan henkirikokset osastoon ja kumma kyllä kirjoitukseni hävisi aika nopeasti palstalta. Saapa nähdä miten käy tällä palstalla, mutta asia on tärkeä ja syyllinen olisi saatettava vastuuseen teoistaan! Kyseessä on kansainvälisten lakien vastainen kansanmurha, joka on tehty poliittista valtaa väärinkäyttämällä!

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu