Poliisin seuranta 24/7

Ensin haluaisin huomauttaa, ettei tämän blogikirjoituksen tarkoitus ole puolustaa rikollisuutta, vaan ihmis- ja perusoikeuksia.

Mutta asiaan, poliisi on julkisesti ilmoittanut seuraavansa näitä moottoripyöräkerhoja ja vastaavia, sekä niiden jäseniä 24/7, eli yötäpäivää. Samoin näiden kerhojen läheisiä ja heidän kanssaan muuten tekemisisssä olevilla on jatkuva seuranta. Poliisi on myös leimannut nämä rikollisjengeiksi.

Mutta millä oikeudella poliisi tekee ympärivuorokautista seurantaa ja millä oikeudella poliisi on leimannut nämä rikollisjengeiksi? Ihmettelen tätä koska korkein oikeus on katsonut etteivät nämä kerhot täytä rikollisjengien tunnusmerkkejä?!

Eli poliisi toimii laittomasti seuratessaan jatkuvasti näitä henkilöitä, jotka ovat osallisina näihin moottoripyöräkerhoihin ja vastaaviin. Poliisi siis rikkoo tietoisesti kaikkien näiden henkilöiden ihmis- ja perusoikeuksia, ja on myös ilmoittanut asian julkisesti.

Eikö maan ylimpien laillisuusvalvojien tai oikeusministeriön pitäisi puuttua kovalla kädellä tällaiseen viranomaisrikollisuuteen, jota poliisi systemaattisesti ja järjestelmällisesti harjoittaa? Vai onko poliisin ihmis- ja perusoikeusrikollisuus valtion suojeluksessa?

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu