Suomineito ja Urhosedän perintö

Suomineito huonolla itsetunnolla varustettu, hiukan urpo ja ressukka, sai valtavan perinnön Urhosedältä 1980-luvulla. Suomineito sai perinnöksi maailman parhaan telakkateollisuuden, metsäteollisuuden, oman keskuspankin ja rahan, omat energiayhtiöt ja niiden jakeluverkot, maailman parhaat fosfaattivarat ja valtavasti Suomineidolle tuottavia yrityksiä. Suomineito sai myös valtavasti uusia hienoja "kavereita" ympäri maailmaa, tämän perinnön turvin. No nämä uudet "kaverit", eivät olleetkaan oikeita kavereita. Vaan olivatkin Suomineidon "kavereita" vain siksi, jotta Suomineidolta saataisiin putsattua koko Urhosedältä saatu valtava perintö!

Nyt 2010-luvulla tämän hiukan urpon ja ressukan Suomineidon Urhosedältä saatu valtava perintö, on lähes kokonaan siirtynyt näille Suomineidon uusille ja hienoille "kavereille". Telakkateollisuus, metsäteollisuus, energiayhtiöt ja niiden jakeluverkot, maailman parhaat fosfaattivarat ja valtavasti Suomineidolla olleita tuottavia yrityksiä on siirtynyt murto-osalla omaisuuksien kokonaisarvosta näille Suomineidon uusille "kavereille". Samalla Suoomineito on luopunut omasta keskuspankista ja rahasta, uusien "kavereidensa" neuvosta ja heidän hyväkseen. Joka on aiheuttanut sen, että Suomineito on velkaantunut näille uusille "kavareillaan", siten että Suomineidon lastenlapsetkin joutuvat maksamaan tätä velkaa orjatyöllä, näille Suomineidon uusille "kavereille"!

Se mitä Suomineidolla on vielä Urhosedältä saadusta perinnöstä jäljellä, ovat maailman puhtaimmat pohjavedet ja valtavat metsä- ja turveomaisuudet. Jotke nekin vaaditaan yksityistettäväksi, Suomineidon uusien "kavereiden" toimista. Ja tämä on tapahtumassa kuluvan vuoden syksyllä ja sen jälkeen koko Suomineidon Urhosedältä saatu valtava omaisuus on siirretty Suomineidon uusien "kavereiden" haltuun, huomattavalla alihinnalla.

Ja jos maailman tilanne menee oikein huonoksi, jätetään Suomineito vaikka susille, ilman minkäänlaista apua näiltä uusilta ja hienoilta "kavereiltaan"!

Siinä iltasatu hiukan urposta ja ressukasta, huonolla itsetunnolla varustetusta Suomineidosta, joka ei osannut pitää huolta valtavasta Urhosedältä saadusta perinnöstään ja käyttää sitä oman maansa ja kansansa hyväksi. Perinnöksi saadun omaisuuden varastivatkin Suomineidon uudet hienot "kaverit", Suomineidon oman hölmöyden takia, sekä velkaannuttivat orjiksi Suomineidon jälkeläiset useaksi sukupolveksi!

Tarinassa on tietenkin lukuisia nyansseja, eikä koko tarina kokonaisuudessaan edes mahtuisi blogikirjoitukseen. Mutta miten on mahdollista että 1980-luvulta lähtien koko valtion johto on ollut samanlaista reppanaa ja urpoa? Ja eikö nyt Suomineidon olisi jo viimeistään aika sanoutua irti uusista ja hienoista "kavereistaan" ja alkaa toimimaan oman maansa ja kansansa hyväksi? Ennenkuin viimeisetkin Urhosedältä saadut perinnöt on myyty murto-osalla omaisuuksien kokonaisarvosta ja Suomineidon jälkeläisille jää perinnöksi vain raiskattu maa ja valtavat velat!!! 

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu