Kansanedustajat pyyhkivät kansalaisten mielipiteillä sitä itseään

Kun kansalaisille annettiin mahdollisuus tehdä kansalaisaloitteita, useat kansanedustajat sanoivat että nyt kansalaisille tulee mahdollisuus vaikuttaa maan asioihin suoraan. Mutta miten on käynytkään, kansalaisia huijattiin perusteellisesti ja poliitikot ostivat taas aikaa ylläpitää näennäisdemokraattista oikeusvaltion irvikuvaa!

Eräs loistava esimerkki tästä on pakkoruotsi, jonka poistamista opetussuunnitelmasta kannatti 61000 kansalaista. Eduskunta käsitteli asiaa huhtikuussa ja sen sijaan että kansalaisten mielipiteellä tässä asiassa olisi ollut mitään merkitystä, kuten kansalaisaloitteen alkuperäinen tarkoitus oli, alkaa ruotsinkielen opetus vuodesta 2016 lähtien jo vuotta aikaisemmin kuin nykyisin!

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/233789-pakkoruotsi-alkaa-jatkossa-jo-…

Tämä edustajiemme toiminta on kansalaisten mielipiteiden suoranaista halveksuntaa ja kansalaisten huiijaamista. Samoin toiminta on demokratian vastaista ja jokainen kansalainen ymmärtää että päättäjämme ovat lahjottuja. Ruotsinkielinen eliitti on lahjonut ryhmänjohtajat ja muut edustajat on ryhmäkurilla laitettu hiljaisiksi. Siinä sitä toimiva demokratia näyttäytyy kansalaisille kaikessa karmeudessaan! DDR-suomesta on tullut koko maailmankin mittapuussa, banaanivaltio vailla vertaa!

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu