Perussuomalaisista erotetut?

Tämän viikon maanantaina YLE:n Mot ohjelma toi esille Perussuomalaisesta puolueesta erotettujen henkilöiden haastatteluja näin lähellä eduskuntavaaleja. Tätä toimintaa voidaan pitää vaalitaktisena vetona vanhojen puolueiden hyväksi! Mot otti esille myös Facebook ryhmän -Perussuomalaisista erotetut- ja mainitsi ryhmässä olevan jäseniä nelisensataa.

Uteliaisuudesta menin itsekin käymään tällä Facebook ryhmän sivustolla, koska minua Perussuomalaisen puolueen jäsenenä kiinnosti ryhmän jäsenet. Yllätyksekseni huomasin ryhmässä olevan Perussuomalaisen puolueen jäseniä, jopa eduskuntavaaliehdokkaita, nimiä sen tarkemmin mainitsematta, mutta asian voi jokainen tarkastaa itse menemällä ryhmän sivuille ja katsomalla kohdasta jäsenet!

YLE:n julkisella rahalla pyöritettävä Mot-ohjelma ei siis ole kovin laadukasta tutkivaa journalismia, vaan pikemminkin erittäin tarkoitushakuista propagandaa! Luulisi että YLE:n yli puolen miljardin vuosittaisella budjetilla joka jaetaan julkisista varoista, pystyisi parempaan journalistiseen tasoon, joka tosiasioiden valossa katsoen näyttää todella surkealta!

 

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu