Imatran ampumistapauksista hieman eri näkökulmasta

Jokainen meistä tietää ettemme elä demokratiassa, vaan sen irvikuvassa. Samoin jokainen tietää ettemme elä ihmisoikeuksia kunnnioittavassa maassa ja tästä on todisteena maamme saamat ihmisoikeustuomiot, joita on enemmän kuin muilla pohjoismailla yhteensä. Otampa tässä pienen lainauksen YK:n yleismaailmallisesta ihmisoikeusjulistuksesta.

"Kun ihmiskunnan kaikkien jäsenten luonnollisen arvon ja heidän yhtäläisten ja luovuttamattomien oikeuksiensa tunnustaminen on vapauden, oikeudenmukaisuuden ja rauhan perustana maailmassa, kun ihmisoikeuksia on väheksytty tai ne on jätetty huomiota vaille, on tapahtunut raakalaistekoja, jotka ovat järkyttäneet ihmiskunnan omaatuntoa, ja kun kansojen korkeimmaksi päämääräksi on julistettu sellaisen maailman luominen, missä ihmiset voivat vapaasti nauttia sanan ja uskon vapautta sekä elää vapaina pelosta ja puutteesta, kun on välttämätöntä, että ihmisoikeudet turvataan oikeusjärjestyksellä, jotta ihmisten ei olisi pakko viimeisenä keinona nousta kapinaan pakkovaltaa ja sortoa vastaan,"

Joten sen sijaan että poliitikkomme tulevat taas kerran keräämään irtopisteitä tälläisella traagisella tapahtumalla, he voisivat tehdä jotain sellaista jolla estettäisiin vastaavat tapahtumat etukäteen. Ja se jotain, olisi maamme demokratian ja ihmisoikeustilanteen parantaminen.

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu