Tiedustelulaille ei ole oikeutusta

Tällä hetkellä ajetaan kovaa kyytiä läpi tiedustelulakia, joka kaventaa jokaisen kansalaisen perustuslaillisia oikeuksia. Lakia ajetaan terrorismin takia.

Terrorismi olisi kuitenkin voitu estää noudattamalla jo valmiina olevia Schengenin ja Dublinin sopimuksia, mutta nämä sopimukset jätettiin noudattamatta. Eli terrorismi on tuotu tahallaan maahamme, jättämällä valmiit sopimukset noudattamatta ja tämän takia tiedustelulakia ajetaan vauhdilla läpi.

Mikään sivistys ja oikeusvaltio ei voi toimia tällä tavoin ja onkin täysin selvää että terrorismi on tuotu tahallaan meille tänne pohjolaan, jotta sillä verukkeella päästään puuttumaan ja kaventamaan kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia. lakia mitä ilmeisemmin ei olekaan tarkoitus käyttää terrorismin ehkäisyyn, koska olemassaolevat valmiit sopimukset, olisivat ehkäisseet terrorismin kokonaan, mutta ne jätettiin noudattamatta.

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu