EU vaalit tulisi mitätöidä

Kun EU vaaleissa äänestysprosentti on 42,4% pitäisi vaalit mitätöidä. EU on eliitin projekti jolla ei ole kansalaisten mandaattia toimia ja kansalaiset eivät selvästi tunne sitä omakseen.

Se EU josta kansalaiset saivat aikoinaan äänestää on muuttunut täysin, eikä ole enää se EU josta kansalaiset silloin äänestivät. Silloin meille kansalaisille sanottiin että meillä säilyy oma raha ja oma päätäntävalta asioihin ja EU:n piti olla itsenäisten valtioiden kauppaliitto.

Mutta kaikki mitä silloin aikoinaan ennen äänestystä luvattiin on petetty ja nyt EU alkaa olla lähellä entistä Neuvostoliittoa ihan nimityksiä myöten. Ja on selvää että EU tulee hajoamaan muutamien vuosikymmenten kuluessa, aivan kuten Neuvostoliittokin hajosi.

EU pitäisi palauttaa alkuperäiseen ideaansa itsenäisten valtioiden yhteiseksi talousalueeksi, koska nykyinen tie vie Neuvostoliiton malliseen hirmuhallintoon jossa valtio sääntelee pilkuntarkasti kansalaisten elämää.

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu