Julkinen tarjous koko Suomen valtion ostamisesta

Kun valtion omaisuutta ja luonnonvaroja ollaan jo vuosikymmenet myyty pilkkahinnoilla ulkomaisille suuryhtiöille ja sijoittajille, ajattelin itse tehdä tarjouksen koko suomen ostamisesta. Ja tarjoan yhden Euron koko valtiostamme, tarjoaisin kaksi Euroa, mutta en näe sitä tarpeelliseksi.

Tarjoukseni koko Suomen ostamisesta saattaa ensialkuun kuulostaa huonolta, jopa pilkalliselta tarjoukselta, mutta kun kerron myyntiehdot, niin olen varma, että kansalaiset hyväksyisivät tarjoukseni. Olen myös valmis hyväksymään sen, että asiasta järjestettäisiin sitova kansanäänestys.

Sen jälkeen kun sitova kansanäänestys olisi suoritettu ja minä olisin maksanut kokonaisen Euron maastamme, minut kruunattaisiin maamme ensimmäiseksi Kuninkaaksi. Kuninkaana lopettaisin kaikki puolueet ja poistaisin kaikki poliitikot. Sen jälkeen säätäisin Kuninkaana suoran demokratian voimaan. Valtiota pyöritettäisiin sitovien kansanäänestysten tulosten perusteella ja virkamiehet toteuttaisivat sitovien kansanäänestysten tulokset virkavastuulla.

Tämän jälkeen luopuisin Kuninkuudestani ja jatkaisin elämääni kuten ennenkin, nyt vain oikeassa demokratiassa eläen.

Syy miksi teen tarjoukseni julkisesti, on se, että mielestäni poliitikot ja puolueet ovat vain vääristämässä demokratiaa ja pettävät kansalaisia lupauksilla, joita ei ole aikomuskaan toteuttaa. Eli hankkivat vallan itselleen petoksella, huijaamalla kansalaisia.

Koska puolueet ja poliitikot eivät kykene parempaan, ovat kummatkin aivan turhia meidän kansalaisten kannalta ja ne tulisikin poistaa pikimmiten. Ei ole mitään järkeä ylläpitää valtavaa puoluekoneistoa ja jättimäärää turhia poliitikkoja, jotka eivät toimi Suomen ja sen kansalaisten etujen mukaisesti.

Jos tekisin asiasta kansalaisaloitteen, olisikohan sillä kannatusta kansalaisten keskuudessa ja tulisiko minusta näin ollen hetkeksi maamme ensimmäinen Kuningas? Ja saataisiinko me tällä tavalla suora demokratia maahamme nopeammin kuin millään muulla keinolla?

Ukkram09

Helsinkiläinen Taidemaalari. Kirjoitan valtion erityisestä toiveesta, demokratiaa, oikeusvaltiokehitystä ja kansanterveyttä parantavia kirjoituksia

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu