Kaikki on yhtä sekoilua

Elämme vastakkainasettelun aikaa ja tuntuu, että nykyään kaikki eri ryhmät ovat asettuneet jollain tasolla toisia ryhmiä vastaan. Vasemmisto ja oikeisto, itä ja länsi, naiset ja miehet, sukupuolivähemmistöt ja heterot, nuoret ja vanhat, liberaalit ja konservatiivit, uskovaiset ja ateistit, köyhät ja rikkaat, yrittäjät ja työntekijät, maahanmuuttovastaiset ja maahanmuuttoa kannattavat, julkinen sektori ja yksityinen sektori, demokratian kannattajat ja diktatuuria ajavat, sotaa ajavat ja rauhanrakentajat ja lukemattomat monet muut erilaiset ryhmät ovat tällä hetkellä vastakkain ja tuntuu, että kaikki eri ryhmät vain sekoilevat ja kuvittelevat, että jos asiat hoidettaisiin heidän haluamallaan tavalla, kaikki ongelmat poistuisivat. Kenelläkään ei ole enää kokonaishallintaa asioihin, saatikka kokonaiskuvaa siitä miten yhteiskuntia pitäisi kehittää kokonaisvaltaisesti kaikkien etuja ja hyötyjä ajatellen.

Sitten ihmetellään miksi nuorten mielenterveysongelmat ovat räjähtäneet käsiin, kun he joutuvat elämään pienestä pitäen tämän kaiken sekoilun keskellä. Sekoilun jossa kaikkien eri ryhmien jäsenet kuvittelevat olevansa ihan täysipäisiä aikuisia ihmisiä.

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu