Mitä väärää oli kommentissani?

Mika Mäenpää-Louekoski kirjoitti tänään blogin, jossa arvostelee Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikaista siitä, että hän epäilee erään maahanmuuttajataustaisen pojan ikää.

Kansanedustaja Sanna Antikaisen teko hakee törkeydessä vertaistaan – Nimitteli kadonnutta nuorta ja esitti ”oikean” ikäarvion | Uusi Suomi Puheenvuoro

Kirjoitin seuraavanlaisen kommentin hänen blogiinsa ja kommenttini on poistettu, vaikka käytin lähteenä Iltasanomien juttua samasta asiasta.

Jos turvapaikanhakija näyttää huomattavasti vanhemmalta kuin esittää olevansa, hän myös todennäköisesti on huomattavasti vanhempi. Ikätestien mukaan Suomessa alaikäisenä turvapaikkaa hakeneista noin 70% osoittautuu täysi-ikäisiksi ja samansuuntaisia tuloksia on saatu muissakin maissa.

Ikätestit paljastavat: lähes 70 prosenttia Suomessa testatuista ”alaikäisistä” turvapaikanhakijoista onkin aikuisia – Kotimaa – Ilta-Sanomat

En tiedä kuka poisti kommenttini, mutta se ei ollut mitenkään asiaton, vaan toi esille tutkittua tietoa. Jos kyseessä oli Mäenpää-Louekoski itse, niin eikö hän sosiaalidemokraattina kestä avointa keskustelua jossa asioista tuodaan hänen väitteidensä vastakkaista tutkittua tietoa esille?

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka on yli 20-vuotta ollut valtion suojeleman psykologisen väärinkäytön ja sen avulla tehdyn murhayrityksen kohteena. Toiminta käsittää myös yli 17-vuotta kestäneen ammatillisen syrjinnän ja poliisin pitkäaikaisen vainon.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu