Pelastaako ydinsota maapallon

Maapallo lämpenee ennätystahtia ja luonnonvaroja tuhlataan enemmän kuin koskaan ja on täysin selvää että ihmisiä alkaa olla liikaa maapallolla ja he ovat levittäytyneet liian laajalle ja liian tiheästi. Kalakannat ja monet muut eläinkannat vähenevät valtavaa vauhtia ja meret ja maat täyttyvät muoveista ja muista jätteistä. Ihmiskunta tarvitsisi harvennusta jotta luonto ja eläimet saisivat lisää elintilaa.

Zernobylin ydinvoimalaonnettomuus on tähän mennessä vakavin ja tuhoisin ydinvoimalaonnettomuus ja se on tehnyt Zernobylin alueen asumiskelvottomaksi ihmiselle, mutta kasvit ja eläimet voivat alueella hyvin. Joten pelastaisiko maapallon maailmanlaajuinen ydinsota jolla ihmiskuntaa harvennettaisiin ja jonka jälkeen suuri osa maapallosta olisi ihmiselle asuinkelvoton tai antaisiko se edes maapallolle hiukan jatkoaikaa toipua ihmisen aiheuttamista laajoista vahingoista?

Joten pitäisikö meidän kaikkien toivoa ja rukoilla ydinsotaa alkavaksi mahdollisimman pian ja uhrata itsemme tulevien sukupolvien ja maapallon elämän hyväksi? Vai mitä meidän tulisi tehdä maapallon ja sillä olevan elämän pelastamiseksi?

Ukkram09
Helsinki

Helsinkiläinen Taidemaalari joka kirjoittaa valtion erityistoiveesta yhteiskuntaa ja kansanterveyttä parantavia kommentteja ja blogeja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu