Suomiko sivistys- ja oikeusvaltio

Mietin tässä, että miten nykyinen hallitus voi olla vielä pystyssä, kuvittelisi, että kaikenlaisten ihmiskauppiaiden ja pedofiilien suojelijat potkittaisiin samantien pois oikeassa demokraattisessa sivistys ja oikeusvaltiossa niin hallituksesta kuin koko eduskunnastakin? Nyt näitä pyörii ministereinä ja itse pääministerikin, ja jopa entinen presidentti on mukana toiminnassa.

Eihän meidän valtiomme täytä minkäänlaisia oikeus- tai sivistysvaltion kriteereitä ja meitä kansalaisiahan vedätetään oikein huolella. Aivan käsittämätöntä touhua ja kansalaiset nukkuvat ruususen untaan, ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Kyllä nämä asiat olisi syytä selvittää perinpohjaisesti ja laittaa nämä ihmiskauppiaiden ja pedofiilien suojelijat pihalle koko valtion hallinnosta.

Englanti vaikuttaisi olevan meitä paljon edellä oikeus- ja sivistysvaltiokäytännössä, kun jopa prinssikin heitettiin ulos palatsista ja hänen rahoituksensa lopetettiin julkisista varoista. Jos me olisimme sivistys- ja oikeusvaltio, meillä toimittaisiin vastaavasti ja jokainen joka on osallistunut ihmiskauppiaiden ja pedofiilien suojelemiseen, tulisi laittaa pihalle valtionhallinnosta ja lopettaa heidän julkinen rahoittamisensa.

Se miten syvällä maassamme tämä lasten hyväksikäyttö onkaan, tulee myös ilmi siitä, mihin poliittisesti johdetun poliisin voimavarat ja resurssit käytetään tällä hetkellä. Valtio vainoaa vihapuhepuhujia ja jopa raamatun siteeraamisesta nostetaan syytteitä. Samaan aikaan kun yli 2000-lasten hyväksikäyttöilmoitusta on tutkimatta.

Jo vuosikymmeniä näiden pedofiilien ja lasten hyväksikäyttäjien tuomiot ovat olleet minimaallisia. Viimeistään Itäsuomen hovioikeus on laskenut käräjäoikeuksien antamat tuomiot vähintään ehdollisiksi tuomioiksi tai yhdyskuntapalveluksiksi. Kansalaisten mielissä Itäsuomen hovioikeudesta onkin tullut eräänlainen pedofiilien vapauttajien tuomioistuin

Luin tässä äskettäin, että vapaamuurarien riiteissä kun on päässyt tarpeeksi korkealle asteelle, joutuu syyllistymään pedofiliaan. Maassamme on tällä hetkellä noin 8000-vapaamuuraria, jotka ovat korkeissa asemissa maamme hallinnossa ja järjestöön kuuluu lähes kaikilta yhteiskuntamme sektoreilta korkeasti koulutettuja, korkeassa asemassa olevia henkilöitä. Myös kirkkoa johtavat vapaamuurarit ja itse Arkkipiispa Mäkisenkin on arveltu kuuluvan vapaamuurareihin. Tämä, että vapaamuurarit ovat myös kirkon johdossa, on hyvin erikoista, koska vapaamuurarit palvovat saatanaa.

Tämä selittäisi sen, miksi lastenhyväksikäyttöjen tuomiot ovat niin pieniä. Mielenkiintoista on, että Oikeusministeriö on ilmoittanut julkisesti, ettei se tiedä edes kaikkia tuomioistuimissa työskenteleviä vapaamuurareita. Kun Oikeusministeriö esittää tällaista, voidaan kysyä onko Oikeusministeriö oikeasti ajan tasalla tietojensa kanssa? Toinen, todennäköisempi vaihtoehto on, että Oikeusministeriö valehtelee julkisesti, koska kyseessä on hyvin vaikutusvaltainen järjestö, jonka jäseniä löytyy itse Oikeusministeriössäkin.

Myös korkein poliittinen johto kuuluu vapaamuurarien jäseniksi ja esimerkiksi kun Presidentti Niinistöltä kysyttiin ennen vaaleja kuuluuko hän vapaamuurareihin, antoi Niinistö vastaukseksi, ettei ole koskaan kuulunut heihin. Silti Niinistö kuuluu Konstantinus suuren ritarikuntaan, jonka symboli on vapaamuurareiden kaksipäinen kotka ja joidenkin tietojen mukaan Niinistö on ritarikunnan suurmestari.

Kun valtion ja kirkon johto kuuluvat salaseuraan, joka palvoo saatanaa ja jonka riitteihin kuuluu mukaan pedofilia, ei tavallisen kansalaisen tarvitse enää ihmetellä, miksi pedofilia on yleistä, eikä lastenhyväksikäytöistä saa asianmukaisia tuomioita, jos niitä edes aletaan tutkia.

Ukkram09

Helsinkiläinen Taidemaalari. Kirjoitan valtion erityisestä toiveesta, demokratiaa, oikeusvaltiokehitystä ja kansanterveyttä parantavia kirjoituksia

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu