Auto ja mies

Miten tuo liittyy mihinkään ?

No, se liittyy siten, jos katsoo nykyistä autokantaa ja  miestä ja miksei naista, kaikki ovat kuin samasta puusta veistettyjä. He ovat kuin ex- Simon Vaatehuoneen tuulitunnelista ajettuja tuulta vastustamattomia standardeja, mustia ja valkoisia, ilman nimeä ja persoonaa. Korostan heti; tämä ei koske revittyjä farkkuja ja läpeensä tatuoituja.

Ei näy Stetsoneita, Burbereita, ranskalaisia korkoja, italialaisia nahkakenkiä, baijerilaisia nahkahousuja- autoissa. Kaikki autot ovat kuin Simoja !

Voi niitä minun ja  edesmenneitten vanhempieni ja sukulaisten autopersoonia.

Oli Italian kaunis Alfa Romeo, Britti Jaguar, ranskalainen Citroen Pallas, Vedette, jota ei paljoa Popedasta erottanut. IFA ja  Donau (nyk. Audi), Peugeot 404, VW kupla, Saab 96 ja kaikkien autojen autot Vovo Pyhimys ja samalla koneella kuin Amazon. Puhumattakaan Amerikan raudoista Ford, Dodge, Plymouth, Buick, Oldsmobile ja Cadillac ja se Jeep ! Kaikissa oli vielä nokkamaskin päällä toinen tosistaan persoonallisempi taideteos, keulakoriste-symboli kotkasta lintuun ja leijonaan, pääkalloon.

No, nyt ! ?

Minä ex- Saabina, Amazonina, 404:sena, Vauxhall vaivaisena, Sitikkana ja Jeeppinä en nauti autokulttuurista muusta kuin siitä, että joku hienosti puettu vanha persoonallinen herra-rouva-auto tulee vastaan. Nostan hattuani ja käyn kehumassa ja kannustan jatkamaan oikean auton persoonallisia perineitä. Minä jatkan Citikallani !

Autokauppiaat ! Meitä oikeita automiehiä/naisia on vielä olemassa, mutta teillä ei ole autoja myydä ! Te myytte vain noita Kauko-Idän standardilaatikoita.

usjussi
Sitoutumaton Tampere

Kansainvälinen kulutustuote- brand-ammattilainen, lehdistöihminen niin aikakauslehdissä kuin sanomalehdissä, luova welho uudessa teknologiassa ja niissä, mitä ei vielä ole keksittykään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu