Sanna Marin Suomen hallituksen neuvonatantajaksi

Miksi hallituksemme umpisolmuja sen itse pitää yrittää avata, kun apu olisi lähellä ?

Sanna Marin, Blairin toimistosta, voisi hoitaa Suomen hallitukselle konsulttityön ”pientä” laskua vastaan. Koska konsulttityö vaatii tilaajalta perinpohjaisen briefin, sitäkään ei tarvitsisi tilaajan, Suomen hallituksen tehdä, koska konsultti tietää tilanteen paremmin kuin hallituksemme.

Hänellä olisi valmis suunnitelmakin povessaan, mitä pitää tehdä, että Suomen edellisien hallituksen velka tulisi otettua hallintaan soveltaen demareiden vaihtoehtoista hallitusohjelmaa ja lisäämällä sopivia otteita muilta puolueilta, kokoomukselta, RKP:llta, kepulta, vasureilta, vihreiltä paitsi ei perussuolamaisilta.

Blarin firma voisi laskuttaa työstä noin 1 milj. €, josta Marinin palkkio olisi noin 50 %. Se edellyttäisi kuitenkin Marinilta vastuuta siitä, että hänen ohjelmansa toimii ja hän saisi valtuudet ohjata hallitusta ihan kädestä pitäen. Mikäli asetettu tulos ei ole sovitun mukainen, uutta toimeksiantoa ei todennäköisesti tulisi.

Mikäli tulos ylittäsi hallituksen  tavoitteen Blair laskuttaisi bonuksena vielä + 20 %.

usjussi
Sitoutumaton Tampere

Kansainvälinen kulutustuote- brand-ammattilainen, lehdistöihminen niin aikakauslehdissä kuin sanomalehdissä, luova "hullu" uudessa teknologiassa ja niissä, mitä ei vielä ole keksittykään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu