Päästä meidät pahasta

Kauanhan on rukoiltu; Päästä meidät pahasta. Nytkö sitten rukous on viimein kuultu ja siitä päästiin? No siitä SOTESTA ja Sipilästä, tietenkin! Vai päästiinkö sittenkään? Sipilähän keikkuu yhä pääministerin pallilla ja tekee mitä tehneekin?

 

Vaalityötä ainakin ja varmaan muutakin "pahaa"? Keksii uusia metkuja kurjien kurittamiseksi? Vaikka parhaat palat on jo parempaan talteen saatu, vielähän löytyisi yhtiöitettävää ja yksityistettävääkin, koulutuksesta esim. Sitä sitten vaalien jälkeem.  SOTEKIN saattaa sieltä taas esiin putkahtaa, näin ovat ”pahatkielet" kertoneet. Aika näyttää, mistä, milloin ja miten meikattuna? Varmaan siihen vähän vaalituloskin vaikuttaa?

 

Demareillehan vaalivoittoa gallupeissa lupaillaan, mitä sillä sitten tekisivätkään? Eihän gallupeitten mukaan vasemmistoenemmistöä kuitenkaan eduskuntaan ole luvassa, eikä niinmuodoin hallitukseenkaan, vaan apua olisi jostakin saatava, jos hallita mielii. Mutta mistä sitten? Tuskin KEPU ja KOOPU alkavat kaikin sarvin ja sorkin eteenpäin työntämäänsä SOTEA purkamaan, eikä varmaan vasemmistokaan kynsin, hampain vastustamaansa asiaa ala vaalien jälkeenkään porvarien mieleisesti ajamaan? Vai alkaisiko sittenkin?

 

Mikä sitten neuvoksi? Persuja ei varmaan vieläkään hallitukseen kelpuuteta, ja tuskinpa ne kovin halvalla haluaisivatkaan? Olisiko sitten vihreistä, ruotsalaisista tai kristityistä avuksi? Vihreillehän voitaisiin aina joku rimpi tai lampi suojella ja ruotsalaisille taas lisää pakkoruotsia? Mutta mitä sitten kristillisille? Uusia kirkkojakaan tuskin aletaan rakentamaan, kunhan saataisiin edes ensin entiset täytettyä? Eikä varmaan abortti- ja ”homolakejakaan" kovin helposti muuteta?  Jumalaa ehkä voitaisiin luvata olla pilkkamatta, ainakin ministeritasolla, kannattajien puolestahan ei voida mitään luvata, siellähän voin olla vaikka saatanan palvojia! Mutta riittäisikö se kristillisille?

 

Sitä paitsi noilla em. apuvoimilla saattaiskin olla suurempi hinku päästä porvarihallitukseen sinisten tilalle! Kyllä sitä nuo samat edut sieltäkin saisi ja varmaan vähän enemmänkin? Eikä niin mikään muutu. Ainoa muutoksen aikaansaaja voisi olla, että äänestysinnostus saataisiin nousemaan korkeaksi, lähemmäs 90, kuin 80%, mutta sellaista ihmettähän ei tapahdu, ja auttaisiko sitten sekään?!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu