Oulu on onneksi teknologiakaupunki

Oulun teknologiakaupunkimainetta pitävät jotkut negatiivisena asiana? Ikään kuin teknologinen osaaminen estäisi humaanin tai filosofisen ajattelun. Itse asiassa Oulussa pyritään kehittämään tekniikoita, joilla voidaan esim. tarjota parempia palveluita terveydenhoitoon tai joukkoliikenteeseen. On joukko ihimisiä, jotka keskittyvät miettimään, miten parannettaisiin vanhusten hoitoa, kun ikäihmisten määrä kasvaa ohi hoitajien määrän. Tarvitaan tekniikkaa avuksi arkeen.

Työpaikkoja tarvitaan Ouluun. Oulua kutsutaan maailmalla City of Radio:ksi ja se on tärkeä asia. Langatontietoliikenne on radiotietoliikennettä. Meillä ollaan luomassa huomisen tekniikkaa ja tämän päivän tekniikan sovelluksia. Ollaan yhdessä vahvistamassa tätä, tähän tarvitaan koko kaupunki mukaan. Me kaikki käytämme jo radiotietoliikennettä.

Tarvitaan myös kulttuuria: musiikkia, teatteria, taidetta ja liikuntaa sekä urheilua. Kaikkea tätä on tarjolla Oulussa. Nyt korona-aikana kaipaamme elävää esitystä.

0
vailikjamsa
Sininen tulevaisuus Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

62-vuotias ja ammatiltani olen opintoasiainsihteeri. Olen työskennellyt Oulun yliopistolla yli 30 vuotta, joten yliopisto on ollut tärkeä osa minua jo yli puolet elämästäni. Kaikesta huolimatta tärkein tehtäväni on kuitenkin olla äiti, mummi sekä tytär. Minulla on kaksi aikuista lasta ja kaksi ihanaa lastenlasta. Äitini on 97-vuotias rintamaveteraani, joka asuu vielä kotonaan.
www.vailikjamsa.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu