Oulussa tulee purkaa hallintoputkia

Oulu on jo vanha hallinnolinen yksikkö, itse asiassa yli 400 vuotta vanha.

Tehokkuutta toimintaan saadaan purkamalla kunnallisten palveluiden välisiä hallinnollisia esteitä.

Tällä kaudella on BusinessOulu tavannu pari kertaa yhteisessä seminaarissa Yhdyskuntalautakuntaa, jota kaupunkiorganisaatiossa myös kutsutaan elinvoimalautakunnaksi. Esitin yhteistä tapaamista, sillä meillä on yhteinen tehtävä vahvistaa Oulua ja sen elinvoimaa.

Myös Sivistys- ja kulttuurilautakunnan kanssa pidettiin yhteispalavereja. Pohdimme sitä ongelmatiikkaa, kun alueille, kaavoitetaan perheasuntoja, mutta ei riittävästi koulu- tai paivähoitoyksiköitä. Nämä olivat meille kaikille hyvin valaisevia kohtaamisia.

Toivon, että tämä lautakuntien välinen yhteistyö jatkuu ensi kaudella ja mahdollisesti olisi tarpeen myös pitää yhteisiä tilanteen tarkasteluhetkiä myös Yhdyskuntalautakunnan ja Teknisten liikelaitosten johtokunnan kanssa.

Päätöksenteon johdonmukaisuus lisääntyy, kun päätöksenteon rajapintoihin saadaan enemmän kontakteja.

0
vailikjamsa
Sininen tulevaisuus Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

62-vuotias ja ammatiltani olen opintoasiainsihteeri. Olen työskennellyt Oulun yliopistolla yli 30 vuotta, joten yliopisto on ollut tärkeä osa minua jo yli puolet elämästäni. Kaikesta huolimatta tärkein tehtäväni on kuitenkin olla äiti, mummi sekä tytär. Minulla on kaksi aikuista lasta ja kaksi ihanaa lastenlasta. Äitini on 97-vuotias rintamaveteraani, joka asuu vielä kotonaan.
www.vailikjamsa.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu