Onko Super-Trump myös superlevittäjä?

Biologiystäväni vinkkasi ajatuksen, olisiko mahdollista, että presidentti Donald Trump oli covid-taudin normaalissa huippuvaiheessa 2.-3. 10. saadessaan sairaalassa happea ja erityislääkityksen.

Silloin, kuin koronatauti äityy vaikeaksi tyypillisesti ikääntyneillä ylipainoisilla miehillä, on taudin huippukohta noin 14. päivän paikkeilla tartunnasta. Nyt on ilmoitettu, että presidentti Trump ei enää tartuta ja presidentti myös esiintyy jalkeilla. Jos tauti on ohi ja siihen on liittynyt vakava vaihe, tartunta mitä todennäköisimmin on saatu jo varhain syyskuun puolella.

26.9. Valkoisessa talossa oli tilaisuus tohtori Amy Barrettin tuomariehdokkuuden kunniaksi. Monella läsnä olleella on todettu tartunta ja tartunnan saaneet istuivat eturiveissä vastapäätä tilaisuudessa puhunutta presidenttiä.

On siis mahdollista, että sen lisäksi, että presidentti Trump on supertoipuja, hän on myös superlevittäjä. Tälläinen spekulaatio on mahdollinen, koska jostain syystä tieto presidentin mahdollisista testaustuloksista on yhtä tiukassa kuin tiedot hänen verotuksestaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu