Hallitus pitää kaataa!

Nyt on aika ja mahdollisuus päästä eroon tästä suomalaisia syrjivästä hallituksesta, oikea hetki on nyt.

Seuraava hallitus on muodostettava persut+kokoomus ja keskusta pohjalle.

Silloin loppuu tämä turha työläisen oikeuksista ja palkoista puhuminen päästään taas hoitamaan valtiontaloutta, niinkuin kuuluukin.

Ei tule turhia rahasiirtoja koulutukseen, ei turhaa rahaa eläkeläisille, sehän oli kuitenkin niin pieni, että sen saman summan voi ottaa samantien valtiontalouden hoitoon.

Aktiivimallia ei tietenkään peruta, ja yhteisöveroa voidaan kyllä hieman vielä laskea, sillä dynaamiset vaikutukset ovat aina merkittäviä.

Sote järjestyy Mehiläisen toimesta ”koko” Suomen kansalle, ei tarvita kuin yksi kunnollinen toimija.

Kaikki maahanmuuttajat, joiden koulutus on alempi kuin insinöörin, siirretään palautuskeskuksiin odottamaan palautusta, korkeasti koulutettuja voidaan muutama ottaa.

Verohelpotukset tietenkin järjestetään tasapuolisesti kaikille tuloluokille, mutta vain työssäkäyville, siten, että 10 tuhatta ja satatuhatta tienaavat saavat saman alennuksen, vaikka 2%, se on reilua se.

Turha tuki sähköautoille perutaan, myös teollisuutta tuetaan investointehin entistä enemmän, irtisanomista helpotetaan, ja kiky saatetaan voimaan kaksinkertaisena.

Kaikki uuden diesel-auton ostajat saavat autoonsa 100 litraa polttoainetta ilmaiseksi, ja Halla-aho-tarran takaikkunaan.

Postin toimiin puututaan rohkeasti ja kehotetaan siirtämään työntekijät vaan halvempaan sopimukseen, sillä se on oikeasti nyt valtion linja.

Lakko-oikeus perutaan valtiolle haitallisena.

Näillä eväin saamme Suomen uudestaan nousuun, ja voimme unohtaa tämän pienen synkän ajan.

Anteeksi siitä, etten kauheasti ehdi täällä kommentoida, sillä tämä joulunalusaika ja ostohysteria pitää minutkin kiireisenä.

Jumalan rauhaa.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu