Laitan toivoni Laura Huhtasaareen

Nyt vasta on Politico-lehti huomannut, millainen kultakimpale Suomella on käsissään.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/laura-huhtasaari-nostettiin-nayttavasti-esiin-euroopassa-politico-salvinin-ja-le-penin-seuraaja/05c1ac70-28cc-49c8-9b11-13b3b4545a69?fbclid=IwAR3FL4kT9VP5snd_jBhOYJ7p1vsF7QJpJKLvDwJxg3y_U1hCFC-Je4lYlOQ

Tämä asiahan on ollut suomalaisilla tiedossa jo pitkään.

Pieni pelko kyllä oli, että Halla-aho lähetti Huhtasaaren pois silmistään tuonne Eurooppaan, jottei tarvitsisi hänen kommenttejaan aina kommentoida.

Mutta eihän tällainen kyky pysy piilossa edes Euroopassa, tuollainen älykkö pomppaa pinnalla vaikka missä.

Toivon, että Huhtasaari on nyt vain kasvamassa korkoa, ja valmistautuu siellä kovaan iskuun seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Voi olla, ja on todennäköistäkin, ettei Halla-aho silloin enää ole, tai halua olla puheenjohtaja, ja silloin on Huhtasaaren iskun paikka.

Mikäli persujen kannatus pysyy, ja pääsevät kokoomuksen kanssa hallitussopuun, meillä on mahdollisuus silloin saada taas nainen pääministeriksi.

On toisaalta melko mahdotonta verrata nykyistä Sanna Marinia Laura Huhtasaareen, ero on niin merkittävä Huhtasaaren eduksi.

Meillä suomalaisilla on vielä toivoa, sillä kunhan oma Huhtasaaremme iskee pääministeriksi, silloin palautuu kansan usko älykkyyteen ja ainoaan oikeaan luomiskertomukseen.

Halla-ahosta tulee sitten tietenkin presidentti, kansan isä, jonka turvin meillä ei ole mitään hätää maailmassa, silloin loppuu se turha kansan pelottelu jollain ilmasatomuutoksella.

Suomesta tulee valkoinen saareke mustan Euroopan sisällä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu