Perussuomalaisen puolueen saavutukset

Mitkä ovat perussuomalaisen puolueen saavutukset, jotka jotenkin ovat vaikuttaneet suomalaisten elämään?

Politiikka

Poliittisesti he eivät ole saaneet aikaan mitään, tyhjää ja tuntematonta. Hallituksessa oltiin pari vuotta, mutta sen aikaisia toimia ei kukaan nykypersuista tunnusta omakseen, vaikka samoja henkilöitä siellä myös nykyään häärää.

Vihapuhe ja maalittaminen

Siinä on yksi perussuomalaisen puolueen saavutuksista, jota saamme tänä päivänä jokainen nähdä, ja osa siitä jopa henkilökohtaisesti kärsii.

Tämä itse aihe on perussuomalaisille vieras, he eivät ymmärrä koko käsitettä, joten en nyt tuhannetta kertaa ala sitä heille opettamaan.

Rasismi ja etnonationalismi

Tämä on toinen asia, jonka persut ovat saaneet pinnalle, värillä on väliä, niinkuin sanotaan, suomalaisia eivät ole heidän mielestään kuin kantasuomalaiset, ja muista ei suomalaisia koskaan tule. Maahanmuutto on aiheuttanut kaiken pahan, jopa työttömyys, lämmin talvi ja korona-virus on maahanmuuton syytä.

Tiede

Viime aikoina he ovat keskittyneet tiedemiesten arvosteluun ja tieteeseen sijoitettujen rahojen suuntaamisen arvosteluun, he eivät hyväksy varsinkaan niitä tiedemiehiä, jotka eivät perussuomalaista maailmankatsomusta jaa. Kaikki tiede on arveluttavaa, ja varsinkin jos kyse on ilmastomuutoksesta.

Rappiotaide

Perussuomalaisen ohjelman mukaan läheskään kaikki taide ei ole arvokasta, kansallissosialistiseen tyyliin, yleensä vain esittävä taide on lähellä persujen sydäntä, ja muu ns. Rappiotaide ja sen tukeminen saa mennä.

Käyttäytyminen ja edustaminen

Yleensä kansanedustajien on totuttu käyttäytyvän suht kunniallisesti, ja mikäli tapahtuu ylilyöntejä niitä myös osataan pyytää anteeksi. Persuilla tämä ei tapahdu näin. Eduskunnassa on seksuaalisesta ahdisteltu ja pahoinpidelty toista edustajaa ja myös puhuttu maahanmuuttajista vieraslajina. Tämä on persujen yksi näkyvimmistä saavutuksista, ovat saaneet koko kansanedustajaryhmänsä näyttämään ilkikuriselta kakaralaumalta.

Mestari

Halla-aho on perussuomalaisen politiikan isä ja valtias, hänen sanansa on täysin virheetön persujen piirissä, virheitä hän ei voi tehdä. Hänen palvontansa on jo samalla viivalla eräiden diktaattorien kanssa. Halla-ahon siunaus on tärkeä, ja jos joudut sivuraiteelle hänen kanssaan, tulevaisuus on puolueessa pysähdyksissä.

Halla-aho puhuu holokaustista hölöhölö-tapahtumana, hän pitää korkeimman oikeuden päätöksiä pilkkanaan, ja tukee ja arvostaa monesti tuomittua äärioikeistolaista Junes Lokkaa.

Halla-aho twiittailee ja komentoi kuin juuri puberteetti-ikään päässyt nuori, ja se tyyli on juuri sopiva kannattajille, koska ei heidänkään kehitys ole siitä iästä mihinkään kehittynyt. Siksipä Halla-ahon puheet ja kirjoitukset uppoavat hänen kannattajiinsa, he ovat kiihottuneessa tilassa, kun mestari jotain sanoo.

Huhtasaari ja Hakkarainen

Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä nämä kaksi persujen meppiä, Huhtasaari on älykkyydeltään ja puheillaan sitä persussuomalaista ydintä, luomiskertomus, Venäjä ja Salvini, siinä hänen tämän hetken kolme tärkeintä agendaa EU:ssa.

Hakkarainen sitten taas on metsien mies, joka yhdellä kulauksella pystyy pullon koskenkorvaa juomaan, ja samalla muutaman naisenkin kaatamaan, mahtava uros.

Paljon olisi vielä persujen saavutuksista sanottavaa, mutta jatketaan sitten myöhemmin. Tällainen blogi jos tulee liian pitkäksi, se karsii pois persuja lukijoista. 🙂

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu