Hysteerisen hauskaa pelotteluvouhotusta kaikille ”ilmastonmuutoshysterian” ystäville

Tämä on siis hassuttelua ja hysteeristä vouhotusta, jos olet valinnut tien, jossa et usko mihinkään. Sekin on tietenkin täysin sallittua, koska mitään ajatuspoliisia ei ole keksitty eikä varmaan tulla keksimäänkään.

 

Saat siis aivan vapaasti ajatella, että mitään lapsellisia ilmastolakipaketteja ei tarvita, koska mitään ilmastotoimia ei tarvita, koska mitään päästövähennyksiä ei tarvita. Koska kaikki ilmastovouhotukset ovat pelkkää hysteeristä koohotusta täysin tyhjistä ja olemattomista asioista.

 

Tai kuten joku viisas ajattelija juuri taannoin kertoi meille täälläkin, että ”Mitään ilmastonmuutosta eli ilmua ei edes ole olemassa ja jos on, niin miten sen muka voisi pysäyttää, kun se on kuitenkin ´luonnon omaa ikiaikaista kiertokulkua´.”

 

Näin kuuluu enemmän tai vähemmän uskovan ja ajattelevan puoli Suomea -ja varmaan puoli maailmaa. Heille kaikille seuraava parinkymmenen minuutin pikkuvideo onkin siis varmasti hyvin hupaisaa katsottavaa. Kaikkea hassua sitä nykypäivän hysteeriset vouhottajat keksivätkin!

+6

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu