Sammio
Kirjaudu blogeihin

Ihanaa nannaa kaikille Suomen republikaaneille aiheesta Joe Bidenin pahuus

Biden is evil!

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (45)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. pekkaroponen1
  Pekka Roponen #3266901

  Kollega Bulgakov kirjoitti teoksen Saatana saapuu Moskovaan (alkuperäinen nimi on kyllä Mestari ja Margareta, mikä ei mitenkään liity perussuomalaisiin).
  Pitäisi vissiin kirjoittaa viikossa Saatana saapuu Washington DC:hen. Mauri Sariolakin pystyi kirjoittamaan kirjan viikossa.Parahiksi ennen vaaleja.

  Ilmoita asiaton viesti

  • IlkkaJanhunen
   Ilkka Janhunen #3266917
   Vastaus kommenttiin: #3266901

   Olen kuullut, että Sariola parhaimmillaan sai kirjan lähes valmiiksi pitkän viikonlopun aikana. Torstaina lounaan jälkeen tupakki huuleen ja ei muuta kuin kirjoittamaan. Seuraavan viikon alussa kirja lähestulkoon valmis. Sen kirjoitusnopeuden kyllä huomaa jos on Sariolan 60-70-luvun tuotantoa joskus lukenut.

   Ilmoita asiaton viesti

  • Veijo Järvinen
   Veijo Järvinen #3266998 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3266901

   ”Master i Margarita”. Da da. Ja luonnollisesti Mihail tarkoitti oikeaa Perkelettä eikä tätä myöhempää mestaria. Olen sen verran pelannut wanhan kirjallisuuden kanssa että olen pannut merkille, että koko neuvostokirjallisuudesta ei ole (ainakaan Suomessa) sitten jäänytkään elämään muuta kuin tuo yksi ainokainen kirja. (Plus tietysti Aleksander Soltzhenitsyn ja hänen ”Vankileirien saaristonsa”, mutta hänpä olikin taas jo toisinajattelijoiden kuningas, joka lopulta karkotettiin koko Neuvostoliitosta, kun oli niin kiittämätön ja sopeutumaton pirulainen.) Tolstoita ja Dostojevskia toki luetaan yhä intomielisesti, mutta he ovatkin tsaarinajan mestareita.

   Mutta palataksemme itse aiheeseen: tässä tapauksessa pitäisi jonkun tietysti kirjoittaa kirja nimeltä ”Saatana poistuu Washingtonista”. Menköön kirjan julkaisuun vaikka vuosi; luulen että ostan ja luen sen mielelläni.

   Ilmoita asiaton viesti

   • PekkaNrnen
    Pekka Näränen #3267016
    Vastaus kommenttiin: #3266998

    Veijo, ehkä kuitenkin myös Boris Pasternakin Tohtori Zivago. Pasternak sai kirjallisuuden Nobelin, mutta Neuvostoliitto ei sallinut hänen tulla noutamaan palkintoaan, kun Pasternakin teokset eivät olleet puhdasoppista sosialistista realismia. Mihail Solohovin Nobel muutamaa vuotta myöhemmin kelpasi sitten jo neuvostojohdollekin.

    Bulgakovin ”Mestari ja Margarita” (käytän siitä mieluummin tätä kuin mielestäni epäonnistunutta suomalaista nimeä) ei ollut myöskään sosialistista realismia ja siihen on piilotettu itse asiassa rankkaa Stalinin arvostelua. Ihme, ettei Bulgakov joutunut leirille.

    Ilmoita asiaton viesti

    • Veijo Järvinen
     Veijo Järvinen #3267159 Kirjoittaja
     Vastaus kommenttiin: #3267016

     Juuei. Perustan vakaumuksen syvän rintaääneni siihen, että minulla on ollut yli kymmenen vuotta sellainen hauska ja tuottoisa harrastus, että myyn kirjoja. Siinä on tullut ihan divarinpitäjän ammattitaito. Paljon on tosiaan tunnettuja nimiä, mutta oikeastaan vain tuo terapeuttimme eli toveri Roposen mainitsema Vasili Grossman on koskaan myynyt yhtään. Pasternakin Tohtori Zhivago ei myy (vaikka on keltaisen kirjaston kirja), Solohovin ”Tihii Don” eli Hiljaa virtaa Don I-III ei liiku, ei edes Maxim Gorki kelpaa kenellekään. Päättelen siis siitä, että jos kukaan ei osta jotakin kirjaa, niin se on aika selvä merkki siitä että kukaan ei myöskään lue.

     1800 -luvun venäläiset kertojat kyllä menevät liukkaasti, selvänä ykkösenä Doston ”Rikos ja rangaistus”. Myös Tolstoit, Tsehovit, Gogolit, Gontsarovit, kaikki kelpaa -mutta ei juuri mikään neuvostoaikainen kirjallisuus (paisi siis ne mainitut Bulgakov ja Solzhenitsyn). Tuli joskus mieleen, että onkohan tämä ilmiö jotakin sukua sille tosiasialle, että jos käyt Pietarissa, niin onhan siellä komiaa -mutta kaikki mikä on komiaa, on kyllä kauan ennen vallankumousta rakennettu. Ja nyt olin ilkeä taas. Hyi minua.

     Meni taas ihan kirjallisuuskeskusteluksi eli mahdollisimman kauas blogistin alkuperäisaiheesta eli Joe Bidenin pahuudesta, mutta haetanneeko tuo mittään. Jutellaan nyt tässä sunnuntai-illan ratoksi vaikka aidanseipäistä. See if I care -´cos I don´t. =)

     Ilmoita asiaton viesti

   • JuhoJoensuu
    Juho Joensuu #3267493
    Vastaus kommenttiin: #3266998

    Minäkin pidän tuosta Master i Margarita nimestä.

    Ja Vladimir Bortkon minisarja on upea. Sekä kuvauksen että venäjän kielen takia. Vaikka en ymmärrä kielestä kuin kirjaimet ja muutaman sanan, kuva, ääni ja tarina yhdistyvät sointuvaksi kokonaisuudeksi.

    Ilmoita asiaton viesti

    • Veijo Järvinen
     Veijo Järvinen #3267586 Kirjoittaja
     Vastaus kommenttiin: #3267493

     Kun nyt kerran herrat Roponen ja Näränen ovat menneet ylistämään Vasili Grossmania, niin tunnustettakoon, että minustakin Jevgeni Jevtushenko on mainio runoilija. (Sitäkään ei tietysti moni suomalainen tiedä, kun kukaan ei lue häntä.)

     Mieleen jäi joskus kauan sitten sarja nimeltä ”Kevään seitsemäntoista hetkeä”. Tai ainakin sen tunnusmusiikki. Kertoi kevään 1945 Berliinistä. Hyviä neuvostoliittolaisia elokuvia ovat olleet ”Panssarilaiva Potemkin” (1925), ”Gorkin nuoruus” (1938) ja ”Iti i smotri” (Tule ja katso) (1985). Jälkimmäinen kertoi saksalaismiehityksen ajan Valko-Venäjästä. ”Solariksesta” (1972) en ole kauheasti tykännyt, mikä tietenkin saa useimmat elokuva -enthusiastit pitämään minua sivistymättömänä moukkana, mutta arvatkaapa mitä? Minä en yhtään välitä.

     Ilmoita asiaton viesti

  • rkoski
   Raimo Koski #3266945
   Vastaus kommenttiin: #3266908

   NYT:llä näyttää olevan tapana julkaista sunnuntaisin suuri juttukokonaisuus Trumpin uudelleenvalintaa vastaan. Tuo on tämän sunnuntain ”kokooma-artikkeli”, josta löytyy linkit eri osa-alueiden analyyseihin. Lehden etusivulla se on otsikolla ”End Our National Crisis”.

   Minäkin olen tilaaja.

   Ilmoita asiaton viesti

  • Veijo Järvinen
   Veijo Järvinen #3266979 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3266908

   Kiitos. kyllä näkyy kaikki kaikille. Ja näytti keränneen jo 1780 kommenttiakin. Ehdin lukea vain alun, ”The Verdict”, mutta kaikki erillisjututkin näkyvät kaikille. En voi kuin suositella, jos enkku suinkin vaan sujuu.

   Lainaus: ”The lesson of the last four years is that he cannot solve the nation´s pressing problems because he is the nation´s pressing problem.”

   Ilmoita asiaton viesti

 2. juholaatu
  Juho Laatu #3266978

  Luultavasti The Hill jakoi tuon videon nannana (Suomenkin) demokraateille.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Veijo Järvinen
   Veijo Järvinen #3267164 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3266978

   Ei jakanut. Kaveri vain törmäsi videoon You tubessa ja törkkäsi minulle. Ja minä sitten teille. Että teilläkin olisi täällä Puheenvuorossa joskus jotain hauskaakin…

   Ilmoita asiaton viesti

   • juholaatu
    Juho Laatu #3267198
    Vastaus kommenttiin: #3267164

    Oletan edelleen, että The Hillin ajatus oli jakaa nannaa demokraateille. He eivät varmaankaan olleet edes tietoisia sinusta ja kaveristasi.

    P.S. Selkiytän juttua vielä hieman. The Hill ei ole republikaanien uutislähde, vaan lähinnä päinvastainen. Siksi oletan heidän motivaationsa olevan mainitsemaani suuntaan.

    Ilmoita asiaton viesti

 3. jgagarin56
  Juha Kuikka #3267174

  Giulianin ”ulostulo” näyttäytyy varmaan 90%:lle yleisöstä epätoivoisena huitaisuna vielä viimeisillä kalkkiviivoilla yrittää pelastaa jotain, jos suinkin mahdollista. Todennäköisesti sataa loppujen lopuksi Bidenin laariin.

  Ilmoita asiaton viesti

   • Veijo Järvinen
    Veijo Järvinen #3267572 Kirjoittaja
    Vastaus kommenttiin: #3267191

    Minusta näytti siltä, että Jon Voight osoitti sanansa lähinnä ns. ”raamattuvyöhykkeen” uudestisyntyneille evankelikaaleille, joita pitäisi olla eri arvioiden mukaan noin 60-80 miljoonaa. Siis noin 18-24% koko kansasta. Jos näin niin silloin paasaus meni periaatteessa vähän hukkaan, kun ovat pääosin valkoisia republikaaneja jo valmiiksi.

    Lähinnä vähän ihmettelin kun Jeesuksen nimeen vetoaminen ei Jonille riittänyt vaan piti vetää vielä Mooseskin mukaan. Kun mitä se Mooses nyt tässä voi ketään auttaa.

    Sen verran olen ollut ymmärtävinäni, että näiden uudestisyntyneiden teologian mukaan heidät temmataan taivaaseen heti kun Jeesus tulee -syntisten jäädessä kärvistelemään maan päälle. Näitä ylöstempausta odottavia on ainakin varapresidentti Biden ja ulkoministeri Pompeo.

    Presidentin oma uskonkäsitys taitaa sen sijaan olla lähempänä juutalaista teologiaa, jossa taivasta ei ole ollenkaan ja kaikki hyvä mikä on tullakseen tulee jo maan päällä – kuten paljon vaimoja, poikia, orjia ja karjaa. Ja tietysti myös kiinteistöjä ja golfkenttiä ja muuta mukavaa. Tai mistä minä tiedän. Kunhan tässä arvuuttelen kaiken sen perusteella mitä on tullut kuultua ja nähtyä…

    Ilmoita asiaton viesti

  • Veijo Järvinen
   Veijo Järvinen #3267249 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3267174

   Epätoivoinen huitaisu lienee lähinnä totuutta. Sinänsä oli täysin odotettua että hyökkäyskiila suunnataan tähän poikaparkaan, kun oikein muutakaan hyökkäyssuuntaa ei enää ole. Ehkä liberaali valtamedia ymmärtää vaieta Giulianin tarpeeksi hyvin. Toisen vaaliväittelyn korvanneissa yksinpuheluissahan Biden sai kuulemma kolminkertaisen katsojamäärän, mikä lienee siepannut Dudea sydänjuuria myöten.

   Kyylään nyt jo yhdeksää Battleground -statea melkein joka toinen päivä. Kahdessa näyttää ikävältä. Floridassa Bidenin johto on sulanut +4,6%:sta (7.10.) nykyiseen 1,4%:iin. Ilmeisesti vanhukset suutahtivat Dudelle ensin ja sitten jo unohtivat suuttuneensa. Ohiossa Bidenin niukka 0,6%:n johto on kääntynyt 0,5%:n tappioasemaksi. Myös Pennsylvaniassa 7,1%:n johto on sulanut 4,4%:iin. Muualla johto joko täysin ennallaan tai kasvaa. Jopa Georgiassa ja Iowassa, joiden piti olla solid Dudelandiaa.

   Ilmoita asiaton viesti

 4. MattiVillikari1
  Matti Villikari #3267348

  Ison kirjankin mukaan poikien pahat teot kostetaan isille aina seitsemänteen sukupolveen saakka, vai miten se nyt oikein menikään?

  Ilmoita asiaton viesti

  • Veijo Järvinen
   Veijo Järvinen #3267434 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3267348

   Eikun eikös se ollut kolmanteen ja neljänteen polveen. Olenkin monesti ihmetellyt mitä pirskeleen kuolemansyntilöetä ovat isoisäni ja isoisoisäni aikoinaan tehneet, kun minulla raukalla menee aina kaikki pieleen.

   Ilmoita asiaton viesti

   • MattiVillikari1
    Matti Villikari #3267606
    Vastaus kommenttiin: #3267434

    Joo, oikeassa olet, kolmannesta ja neljännestä sukupolvesta siinä puhutaan mutta taisi koskeva vain isien pahoja tekoja eikä poikien, niin kuin tässä Bidén tapauksessa näyttää käyneen.

    Ilmoita asiaton viesti

 5. Lumedemokratia
  Esa Heikkinen #3267454

  Mikko Paunion ja Esko Karisen blogikirjoitukset aiheesta on sensuroitu eli poistettu täältä.

  Melkoista menoa.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Veijo Järvinen
   Veijo Järvinen #3267504 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3267454

   Niin näkkyy sano sokkee. Mitä Helvi-tätiä tämä tämmöinen on? Ilmoitan vastustavani verisesti tämmöistä toimintaa! Painotan: verisesti. Juurihan se Paunion juttu oli suosituimpien listan ykkösenä (jolle listalle sivumennen sanoen pääsin itse tällä 43. blogikirjoituksellani ihka ensimmäistä kertaa -ja tulin kieltämättä hyvin onnelliseksi.) Eikä tarvittu kuin 2000 lukukertaa rikki eli ei meitä täällä ilmeisesti kovin suurta leegiota pyöri.

   Mutta että haisevan vastalauseeni esitän kenelle ikinä nyt asia sitten kuuluukaan. Sananvapaus pitää demokratiassa olla. Aina.

   Ilmoita asiaton viesti

   • Lumedemokratia
    Esa Heikkinen #3267506
    Vastaus kommenttiin: #3267504

    Itseäni ei kiinnosta osallistua vasemmisto-oikeisto kinaamiseen vaan lukea mitä tapahtuu ja miten tapahtumiin reagoidaan. Kuten sanoin maailmalla uutisoidaan asiasta sekä negatiivisesti että positiivisesti mutta pääasia on että uutisoidaan ja sallitaan keskustelu.

    Ihmettelen tätä Uuden Suomen linjausta. Kuten jo todettu, ainakin Iltalehti on valinnut avoimen tiedonvälityksen linjan.

    Ilmoita asiaton viesti

    • Veijo Järvinen
     Veijo Järvinen #3267542 Kirjoittaja
     Vastaus kommenttiin: #3267506

     Olen itsekin pitkään ihmetellyt tätä persut vastaan vihervassarit -mättöä. Minähän nyt puhun täällä lähinnä Suomen Nato -jäsenyyden siunauksellisuudesta ja saatan ehkä välillä lipsua ilkeämieliseksi repostellessani sellaisia suomalaismielipiteitä, jotka miellän puhtaasti venäläisvaikutukseksi. Mutta aina saavat tulla kaikki riitelemään kanssani. Kunhan pysytään siinä että asiat riitelevät eikä harrasteta henkilöön meneviä tölvimisiä. Ne ovat lastentarhan asukkaiden puuhaa semmoiset.

     Jopa ns QAnon -salaliittoteoreetikkojen hillittömimmistä höpsötyksistäkin kerrotaan, miksi ei siis Rudy Giulianin edesottamuksista ja ”tutkimustuloksista” yhtä lailla. Kun emme asu Pohjois-Koreassa niin ketään ei pakoteta uskomaan mitään.

     Ilmoita asiaton viesti

  • Tero Luostarinen
   Tero Luostarinen #3267841
   Vastaus kommenttiin: #3267454

   Any Mc Coyn sanoin ”vittu mitä paskaa”

   kyllä ei muuta voi taas sanoa Uuden Suomen linjasta.
   Surkea alusta tämä näköjään on

   Ilmoita asiaton viesti

 6. Lumedemokratia
  Esa Heikkinen #3267485

  Eihän tällaista pidä hyväksyä. Tietääkö kukaan asiallista blogi/keskustelufoorumia?

  Ilmoita asiaton viesti

   • pasikarhunen9
    Pasi Karhunen #3267643
    Vastaus kommenttiin: #3267491

    Suora lainaus Puheenvuoron säännöistä:

    ”Valheellisen tai perättömän tiedon ja haitallisten huhujen levittäminen on kiellettyä.”

    Ilmoita asiaton viesti

    • Veijo Järvinen
     Veijo Järvinen #3267760 Kirjoittaja
     Vastaus kommenttiin: #3267643

     Aivan. Ja herra Paunio kirjoitti muistaakseni, että ”Joe Bidenin vaalikamppailu tullaan nyt hyvin todennäköisesti keskeyttämään”. Likimain sanatarkasti noin. Jotenkin hyväntahtoisesti olin kuitenkin ymmärtävinäni että kyseessä oli vain blogistin lapsellinen toiveajattelu.

     En minäkään oikein tahdo ymmärtää ihmisiä joiden mielestä Suomen ei pidä liittyä Natoon, kun se on jotenkin Suomen ”etujen mukaista”. Kun minusta se ei mitenkään voi olla kuin Venäjän etujen mukaista. Mutta sitten toisaalta jokin ihmisessä saa minut uskomaan, että kaikilla vapailla ihmisillä on kuitenkin oikeus esittää juuri niin pöljiä mielipiteitä kuin kehtaavat. Tyhmyydestä ei sakoteta, sanotaan. Tai ei ainakaan pitäisi sakottaa.

     Ja nyt en kohta enää ole edes täysin varma olenko ihan tätäkään mieltä. No, minkä kirjoitin, sen kirjoitin eli tässä seison enkä muuta voi…

     Ilmoita asiaton viesti

      • Veijo Järvinen
       Veijo Järvinen #3268159 Kirjoittaja
       Vastaus kommenttiin: #3267964

       Näin taisi kirjoittaa. Mutta taisi siinä lähinnä siteerata tätä naurattajapelleksi hurahtanutta Giuliania. Ja ehkä se on vähän lievempää hullutusta kuin alkaa uskoa että Biden on myös pedofiili ja saatananpalvoja.

       Jos ajattelen omalta kannaltani, niin jos minun Nato -kirjoitukseni alettaisin jossain vaiheessa blokata, niin saisin varmasti aika karmean hepulikohtauksen ja olisin hetkessä täysin varma siitä, että nyt on tullut kovat ukaasit Moskovasta Mäntyniemeen ja sieltä Uuteen Suomeen, että tuo suuri saatana on nyt vaiennettava. Sellaiseen salaliittoon uskoisin heti kaikesta sydämestäni ja istuisin tässä koneella raivosta puhkuen ja aivan sydärin partaalla. Luulisin.

       Ja aika viipeellähän ne Paunion ja Karisen jutut katosivat. Ainakin Paunion höperehdinnät olivat kai jo menneet kakkossivun puolelle, josta kokemukseni mukaan juuri kukaan ei enää lue mitään. Joten höperehdinnät vissiin kerettiin enimmältään lukemaan ketä nyt sattui kiinnostamaan.

       Nämä on pirullisen kaksipiippuisia juttuja tämmöiset ihmeelliset tapaukset. Eikö?

       Ilmoita asiaton viesti

     • JukkaPaljarvi
      Jukka Paljarvi #3268289
      Vastaus kommenttiin: #3267760

      No keskeytettiinhän se Bidenin kampanja ainakin kolmeksi päiväksi. Sanottu syy on valmistautuminen väittelyyn, mutta samalla säästytään vastaamasta kiusallisiin kysymyksiin.
      https://legalinsurrection.com/2020/10/tens-of-millions-are-early-voting-as-biden-fights-to-keep-a-lid-on-influence-peddling-scandal/

      Ilmoita asiaton viesti

      • Veijo Järvinen
       Veijo Järvinen #3268439 Kirjoittaja
       Vastaus kommenttiin: #3268289

       Luin. Kiitos. Mielenkiintoista. But: Does ”the Big One” ever drop? I doubt that. Suurin osa amerikkalaisista jäänee kuitenkin siihen käsitykseen, että Bannon ja Giuliani ovat iskeneet kirveensä kiveen ja kyseessä oli vain ”paljon melua tyhjästä”. Tosin tämähän nyt on vain minun uskomukseni.

       Ilmoita asiaton viesti

       • JukkaPaljarvi
        Jukka Paljarvi #3268517
        Vastaus kommenttiin: #3268439

        No, se nähdään lähi päivinä. Nyt kun Bidenin kampanja on myöntãnyt, että sähköpostit ovat aitoja, Giulianilla ja Bannonilla ei enään ole paljon merkitystä. Kysymys on yhtäältä siitä mitä sieltä löytyy ja toisaalta siitä kuinka hyvin valtameedia pystyy painamaan mahdollisia jymypaukkuja villaisella. Venäjä kortin veto ensi puolustukseksi ei tainnut onnistua.

        Ilmoita asiaton viesti